Gyakran Ismételt Kérdések

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel Kapcsolatos kérdések és válaszok

 

Mennyi idő a személyes SzuperTudatos coaching, BOLDOGSÁG KONZULTÁCIÓ?

1-1,5 órát szánj rá.

Milyen sűrűn „kell” boldogság konzultációra jönni?

Nincs semmilyen ilyen jellegű előírás, „kelleni” semmiképp nem kell jönni. Az általánosan javasolt a 3-5 alkalom; természetesen ez egyéntől függ és a Te választásod. Ez alatt az idő alatt feldolgozzuk a múltból származó (család, generáció, gyerekkor stb.) és a jelenben is gondot okozó érzéseidet, hogy megtapasztald te is a boldogság felszabadító állapotát, és elindulj egy új és szép jövőbe. Vannak olyan kliensek, akik (egy ideig) a folyamatos „lélekedzést” választják, mert nagyon gyorsan akarnak eljutni a céljukhoz (a tudatos élethez, a boldogsághoz), illetve folyamatosan akarják fenntartani az elért boldogság szintet. Ez is attól függ, hogy valaki mennyi változást tapasztal már egyetlen egy alkalom után, és akar-e továbbhaladni a tudatosság útján.

Hány alkalomra van szükség ahhoz, hogy megoldódjon a problémám?

A SzuperTudatos boldogság coaching nem csodatabletta! Azonban olyan erőteljes hatású, hogy általában már az első alkalommal elindulnak a változások. Ahogy a fentiekben már olvashattad, az általánosan javasolt a 3-5 alkalom; természetesen ez egyéntől függ és a Te választásod. Fontos tudnod, hogy a coaching egy együttes munka eredménye lesz. A SzuperTudatos coach segítséget ad neked abban, hogy meglásd és felismerd azokat a gátló tényezőket, amik akadályoznak a boldogságod és a tudatosságod útján. A SzuperTudatos Önfejlesztés segítségével ezeket az akadályokat át is alakítjuk neked, mintha csak egy hókotróval takarítanánk el a nagy hókupacokat az útról. 

Sok baleset ér, és nem tudom miért. Megtudhatom az okát?

Igen, a balesetek okai is felderíthetők a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és a baleseteket előidéző energiákat, esetleg családból hozott programokat is meg tudjuk változtatni, hogy ezeket már ne vidd tovább.

Olvasási problémákat (és tanulási nehézségeket) is lehet változtatni?

Igen lehet. Ilyenkor többek között a két agyféltekét hangoljuk össze, valamint a születéskor kialakult esetleges berögzült gondolatokat, félelmeket (az élettől) és az azon alapuló egyéb tévhiteket, hiedelmeket változtatjuk támogató hitekké. A születéskori traumák okozta hiedelmek meghatározzák az életünket, melyekre további – általában önértékelési és pénzzel kapcsolatos – hiedelmek épülnek. A hiedelmeket, tévhiteket egy remekül működő, speciális, László Erika által kifejlesztett egyszerű technikával, a DE Módszerrel lehet a fizikai síkon az ideghálózatodban átalakítani. A DE Módszerrel gyakorlatilag újraprogramozod az agyad, új idegpályákat írsz az régiek helyett, és ez segít újramintázni az agyba rögzült helytelen mintákat.

Tárgyak, terek, házak energiáját is meg lehet változtatni?

Igen, lehet. Ilyenkor többek között az ún. morfogenetikus mezőt (az illető tárgyhoz, helyhez tartozó energiamezőt) változtatjuk, valamint az alacsony rezgésű dimenziókba vezető kapukat alakítjuk át. Nem kell a helyszínen lenni ahhoz, hogy egy ilyen energia átalakítást elvégezzünk, melynek eredménye a tiszta tér lesz. (Más technikákban a tértisztítás elnevezést használják, de az energiákat nem lehet tisztítani, csak átalakítani. Ezért mi nem használjuk a tértisztítás elnevezést.)

Régóta próbálkozunk, mégsem esem teherbe. Lehet ezen az energiák, érzelmek átalakításával segíteni?

Igen, lehet. Ha bármilyen stressz van a témán (félelem, bizonytalanság, milyen anya leszek, mit kezdek a gyerekkel, jaj csak nehogy sérült legyen a gyerek stb.), akkor az gátolhatja azt, hogy a terhesség létrejöjjön. Mivel minden energia (a test is) így minden energia-változtatás a testre is kihat. Bármilyen probléma mögötti okot, energiablokkot, tévhitet fel lehet tárni és meg lehet változtatni, így a gyermekvállaláshoz kapcsolódóakat is. Meg tudjuk nézni, hogy melyek azok a programok és energiák, melyek az adott témához kapcsolódnak és blokkolják azt az életterületet. Garancia nincs a terhesség, várandósság létrejöttére, – mint ahogy az orvoslásban sincs (és az életben sincs) semmire -, mindenki saját (tudatos vagy tudattalan) választásán múlik, hogy mi történik egy-egy boldogság konzultáció után. Azonban ha a negatív, – félelemmel teli és azon alapuló – energiák és programok okozzák a megrekedést (sokszor így van), akkor az energia áthangolás után könnyedén megváltozhat a helyzet…

Lehet valakin úgy is segíteni, hogy nincs jelen?

Igen, mivel mindannyian EGYEK vagyunk, így rajtunk keresztül másoknak is tudunk segíteni. Segítő szándékodat egyfajta “imának” is felfoghatod, imádkozni pedig mindenkiért lehet. Mivel a kvantum térben nincs sem idő, sem távolság, így ez a fajta energia áthangolás pontosan olyan hatékony, mint amikor valaki jelen van. (Ha ismered a családállítást, akkor tudod, hogy ott is hasonló történik. Például: ha egy másik földrészen lakik az illető családtag, a változások akkor is hatnak rá, hiába nincs jelen.) A SzuperTudatos Önfejlesztéssel a családi generációból származó blokkoló mintákat, (pl.: szegénység, sikertelenség, elválás) is át tudjuk alakítani, hogy megtapasztalj egy újfajta minőséget, és a boldogság állapota végre neked is természetes legyen!

Felkeltette az érdeklődésemet a Internet-en történő konzultáció. Ez hogyan működik, mennyi az ára, hogyan kell fizetni?

Előre megbeszélt és egyeztetett időpontban, webináriumon keresztül. Fizetni bankszámlaszámra lehet, az ára annyi, mint a személyes konzultációé.

Még sosem hallottam a SzuperTudatos Önfejlesztésről, mióta működik és ki hozta létre?

Az SSC (SuperConscious Self-Coaching) teljesen egyedi védjegyeztetett módszerét László Erika fejlesztette ki, és ezt a rendszert legelőször Magyarországon 2014 decemberében bocsátotta az útjára. Azóta nagy ütemben terjed szerte a világon, és már több SzuperTudatos Mentora is van a módszernek, akik mind abban segítenek az embereknek, hogy egy magasabb tudatossági szintre kerülve elérjék a vágyott boldogságot, harmóniát az életükben. Ha többet szeretnél a rendszerről és a közösségről megtudni, – esetleg tagként szeretnél csatlakozni -, látogasd meg a SzuperTudatos Világ™ közösség oldalát.

Van szervezete, nemzetközi hálózata a SzuperTudatos Önfejlesztésnek?

Igen, a SzuperTudatos Világ™ közösség (SuperConscious World – a Szuperc Limited- SCC Hong Kongban bejegyzett társaság égisze alatt), ami a társaság által kínált tanfolyamokat, termékeket az egész világon összefogja, szervezi. A társaságot László Erika a férjével alapította, és vele, valamint nemzetközi támogató csapatukkal építik az SCC nemzetközi SzuperTudatos közösségét.

Ha megtanulom a SzuperTudatos Önfejlesztést™, akkor mire leszek képes?

A 4 napos intenzív tanfolyam képessé tesz arra, hogy bármilyen felmerülő gondodat azonnal kezelni tudd és elindulj végre a vágyott boldogság útján! Megismertet az Univerzális törvényekkel, a teremtés alapelveivel, melyek alkalmazása megkönnyíti az életedet, hogy a saját életed és a jövőd valódi teremtője légy, hogy még további boldogságot teremts magadnak az élet minden területén! Mindezek mellett megtanulod a pozitív gondolkodást, valamint a DE Módszert™, a hiedelmek és a harag átalakításának legkönnyebb módszerét!

Spirituális Választerápia hallgatók rendszeres kérdése: Sokszor elvesztem a kapcsolatot a Felső Énnel, folyamatos blokkokba ütközöm. Mit csináljak?

Sok oka lehet, hogy nem tudsz dolgozni a Spirituális Választerápiával. Lehet, hogy amit annak idején megtanultál, mára elavulttá vált számodra, mert sokat fejlődtél! Mivel a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszere egy igen magas tudatossági szinten és a szeretet-rezgésen működik, a célja a boldogság elérése az élet különböző területein, ezért azt javasoljuk, jelentkezz be egy tanfolyamra, hogy tovább növeld egy magasabb szinten a tudásod.

Meg tudom én is tanulni ezt a módszert, akkor is, ha mindig nehézségeim voltak a tanulással?

Igazából semmit sem kell “megtanulnod”; ez egy egyszerű rendszer, amit nagyon egyszerűen lehet használni. A táblázatrendszer úgy lett összeállítva, hogy akkor is végigvezet a folyamaton, ha egyetlen egy kérdésed sincs. Ez egy nagyon könnyű átalakítási módja a félelem-alapú érzéseknek szeretet-alapúakká.

Befolyásolja-e az SSC a hitemet, vallásos hozzáállásomat?

Ahogy a nézőpontod változik, és ahogy egy valódi transzformáció megy végbe benned, ennek eredményeként minden egyéb is megváltozik az életedben. Az alapokat tekintve minden egyes vallás és spirituális út arról szól, hogy szeretetben, elfogadásban és együttérzésben, egységben éljünk (a két-ség helyett!), és hogy feloldjuk az egót, ami valójában félelmekről és negatív mintákról szól. Ez az SSC célja is, hogy átalakítsuk a félelem-alapú érzéseket szeretet-alapúakká. Tehát az SSC erősíteni fogja a hited (legyen bármi is az) a félelem-alapú energiák átalakításával, hiszen amikor félsz, az azt jelenti, hogy nincs hited.

Én jól vagyok és pozitív embernek gondolom magam. Használhat nekem is az SSC?

Igen, szerintünk mindenkinek használ, akkor is, ha olyan szerencsés vagy, hogy épp nincs semmi komoly problémád.Az SSC csak egy eszköz, vagy másképp nevezve az Életed kézikönyve. Használhatod arra, hogy egy jobban fizetett állást találj, hogy még sikeresebb légy az üzleti életben vagy a tőzsdén, átalakíthatod a gyerekkorból származó negatív mintákat stb. Tekintheted egy olyan eszköznek is, ami segíti, hogy elérd a céljaidat. Hogy hogyan használod az SSC-t, teljesen rajtad múlik.

Coach vagyok. Segíthet a coaching munkában az ügyfeleimmel?

Igen, feltétlenül. Könnyedén meg tudja mutatni a rendszer a kliensednek, hogy milyen hiedelmei vannak (ha vannak), amik akadályozzák, hogy továbblépjen. A coachok sikerrel alkalmazzák az ügyfeleikkel és a kliensek is kivétel nélkül mindig nagyon meg vannak lepve a módszer pontosságát illetően, illetve a DE Módszer hatékonyságát tekintve. Coachként személy szerint neked még abban is segíthet, hogy a saját negatív érzéseidet átalakítsd, elkerülve a segítő szakmát – pszichoterápai, pszichológia, kineziológia és egyéb alternatív módszerek – oly sokszor érintő stressz okozta megbetegedéseket.

Ha az SSC-t használom, akkor az azt jelenti, hogy soha többet nem lesz problémám az életemben?

Nem, ezt nem jelenti. Az élet egy állandó változási folyamat. Ilyenképpen mindig lesznek újabb kihívások, helyzetek, és emberek, akik elsőre “nehéz” esetnek tűnhetnek. Azonban ha az SSC-t használod, a problémáid hamarabb megszűnnek, gyorsabban és könnyebben megoldódnak, anélkül, hogy további negativitást tennél bele a helyzetekbe tudattalanul. Az SSC segít, hogy nagyobb tudatosságra tegyél szert a negatív mintáidat, érzéseidet illetően. Minél többet átalakítasz belőlük, annál kevésbé fogod őket újraprogramozni, ami hosszú távon magasabb tudatosságot hoz az életedbe, egy sokkal kiegyensúlyozottabb és harmonikus életet eredményezve.

Szeretném megtanulni, de aggódom, hogy mi lesz, ha nem tudom jól használni. Okozhatok valami bajt vele?

Nem, semmi rosszat nem tudsz vele csinálni. Az SSC egy eszköz, ami a szereteten alapul, és a szeretettel senkinek sem tudsz rosszat csinálni. Mivel a használatának nincsenek szigorú szabályai, nagyon könnyű használni, és megérteni.

Nem hiszem, hogy ez működne nekem. Erre mi a válasz?

Teljesen rendben van, hogy szkeptikus vagy és nem hiszed el, és mivel a hiedelmek hozzák létre ténylegesen a valóságunkat, először a hiedelmeket lenne érdemes átalakítani. Ezt a DE Módszerrel™ – egy írásos gyakorlattal – tudod megtenni, ami bizonyítottan segít a korlátozó és kontrolláló azaz gátló hiedelmek megváltoztatásában. Úgy is elképzelheted az energiák (érzések) átalakulását, mintha csak megváltoztadnád a fókuszt. Bármi is van a fókuszodban, azt fogod látni és észrevenni. Tehát a fókuszod megváltoztatásával mást fogsz tapasztalni és látni mint előtte. A  legújabb kvantumfizikai és agykutatási tudományos felfedezések szerint sok minden, amit annak idején tanultunk (és persze el is hittünk) mára kiderült, hogy hamis. Bizonyított, hogy a hiedelmek (minták, érzések, gondolatok, a benső programozásunk) határozzák meg a valóságunkat. Az is bizonyított a kvantumfizikában, hogy aminek figyelmet szentelünk, azonnal megváltozik. Így változik meg az érzés is az energia azaz a kvantummezőben. Megváltoztatjuk a fókuszt, a figyelem irányát és a szeretet-alapú érzésekre figyelve a változás azonnal bekövetkezik. Ez a láthatatlan transzformáció, átalakulás általában ugyanúgy érzékelhető a szervezetünkben, mint ahogy a szomorúság és boldogság közötti különbséget is érezzük.

Miben más ez a rendszer más módszerekhez képest?

Az SSC egy teljesen egyedi coaching módszer, nincs hozzá hasonló. A jelenre és a megoldásra fókuszál ahelyett, hogy a problémát és a múltat elemezné. Szeretet-alapú, és egy speciális írásos technikát is használ, a DE Módszert™, amit a korlátozó hiedelmek megváltoztatására használunk. Növeli a tudatosságot és így a jövőben másképp cselekedhetünk. Ez egy önfejlesztő, önsegítő módszer, praktikus és könnyen érthető formában.

Meggyógyítja-e a betegségemet az SSC?

Nagyon sok ember kérdezi ezt, különböző formában. Meggyógyítja-e a tanulási nehézségeket, súlyos betegségeket, rákot, autizmust, nőgyógyászati problémákat, impotenciát, depressziót, mentális betegségeket, segít-e a fogantatásban, szív és egyéb szervi problémákban, magas vérnyomásban, allergiákban és így tovább, hosszú a lista. Fontos tisztázni, hogy az SSC az NEM gyógyít. A SzuperTudatos Önfejlesztés, ahogy a nevében is benne van, egy önsegítő, önvizsgáló, önismeretetet növelő módszer. Segítségével könnyedén megtaláljuk és ráébredünk a mélyben rejtőző (és többnyire elnyomott) érzésekre, gondolati mintákra és hiedelmekre, valamint át is tudjuk alakítani ezeket. Az elnyomott érzések nem tűnnek el belőlünk, és ezért hosszú távon kiegyensúlyozatlanságot okoznak a szervezetben. Az SSC-t használók már megtapasztalták a módszer általános jólléti hatását. Ahogy a mélyben elnyomott negatív érzés, stressz “eltűnik” azaz átalakul, megváltozik, ennek következményeképp megszűnhetnek a testi tünetek is, de minimum jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

 A SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS/SELF COACHING (SSC) HASONLÓ MÁS MÓDSZEREKHEZ, VAGY TELJESEN MÁS?

Az SSC teljesen egyedi, nincs hozzá hasonló más coaching módszer. Táblázatokat használunk és a biofeedback mechanizmust. A táblázatok színesek, a tartalmuk teljesen egyedi, praktikus, könnyen érthető. A táblázatrendszer a szervezet energiaközpontjait is érinti és energetikailag áthangolja. Az egész rendszert nagyon könnyű megtanulni. Az első tanfolyami napon már mindenki könnyedén használja a táblázatokat, annyira egyszerű és közérthető.

Mennyit kell befektetnem?

Az adott tanfolyami árat kell kifizetned (az ár mértéke attól függ, hogy melyik országban, milyen nyelven folyik az oktatás). 4 teljes napot az idődből (plusz utazási illetve szállásköltséget, ha ez szükséges).

Én nem akarok tanácsadó lenni, használhatom azért mások számára (család, barátok) a rendszert?

Igen, de csak akkor, ha nem pénzért, nem hivatásszerűen végzed a családod, barátok számára. Hivatásszerű, pénzért végzett nyilvános tanácsadásra csak akkor használhatod, ha aláírtad a licensz szerződést és folyamatosan fizeted az éves tanácsadói tagsági díjat. Mivel a logó és a rendszer védjegyeztetett, használata tanácsadói licensz szerződés meglétéhez kötött (a hallgatói szerződést minden tanfolyami hallgató aláírja a tanfolyamon). Amennyiben nincs érvényes tanácsadói licensz szerződésed nincs jogod a védjegyeztetett termékeket használni, mivel ezzel a védjegyet és szerzői jogot érintő jogsértést követnél el, ami jogi lépéseket eredményezhetne.

Hány SSC tanfolyamot kell elvégeznem ahhoz, hogy tanácsadó lehessek?

Kérjük nézd meg az aktuális feltételeket a www.scc.world „Taggá válás” oldalon.

Lehetek azonnal tanácsadó azután, hogy elvégeztem a SzuperTudatos Önfejlesztés™/Self-Coaching (SSC) tanfolyamot?

Kérjük nézd meg az aktuális feltételeket a www.scc.world „Taggá válás” oldalon.

Mit kell csinálnom ahhoz, hogy SCC tanácsadó maradhassak?

Ahhoz, hogy a tanácsadói státuszodat fenntartsd, az éves tagsági díjat kell befizetned. A tanácsadói státusz megléte szükséges feltétel ahhoz, hogy a védjegyeztetett terméket pénzért végzett, nyilvános munkára használd.

 Milyen előnyökkel jár, ha SCC Tanácsadó leszek?

A tagság előnyei:

 • Pénzért végzett, nyilvános tevékenységre (tanácsadás) használhatod a SzuperTudatos rendszert.
 • Használhatod a titulust, SzuperTudatos Tanácsadóként (SCC Tanácsadó) és “Authorized Licensee” (Jogosult licensz-használó) hirdetheted magad.
 • A védjegyeztetett tagsági logót (Authorized Licensee felirattal) saját marketing anyagaidon, weboldaladon stb. használhatod.
 • A SzuperTudatos közösség tanácsadói közé kerülsz a weboldalon.
 • Meghívunk a zárt és titkos nemzetközi SzuperTudatos közösség Facebook oldalra, ami a tanácsadók és tanárok közössége.
 • Hozzáférést kapsz a közösség oldalán a saját profilodhoz (belépéssel az oldal zárt területére), amit te szerkeszthetsz és bármikor megváltoztathatsz (fotót, bemutatkozó információt, elérhetőségi adatokat tölthetsz fel magadról).
 • A saját weboldaladra (ha van) linket irányíthatsz (ez kölcsönösségi alapon lehetséges, ebben az esetben arra kérünk, hogy a saját oldaladon is tegyél fel egy ránk mutató linket: scc.world).
 • Tagként kedvezményeket kaphatsz.
 • Nem kell bonyolult – és további sok pénzbe és időbe kerülő – újraképesítésen átesned. A tagság fenntartásának egyetlen feltétele, hogy az éves licensz használati díjat (tagdíjat) befizesd.

Mi történik, ha nem fizetem be a licensz használati díjamat?

Mielőtt a határidő lejárna a rendszerünk emlékeztető emaileket küld a fizetési határidőről. Amennyiben nem fizeted be a licensz használati díjat időre akkor:

 • Levesszük a nevedet/profilodat az oldalról, és a továbbiakban nem leszel a listában
 • Nem használhatod a továbbiakban a SzuperTudatos Önfejlesztés™ rendszert pénzért végzett nyilvános munkára (magadnak, a családodnak természetesen igen)
 • Nem használhatod az SCC tanácsadó/coach titulust
 • Nem használhatod a továbbiakban a tagsági logót

Mivel a logó és a rendszer védjegyeztetett, használata licensz szerződés meglétéhez kötött (ezt a szerződést minden tanfolyami hallgató aláírja). A licensz szerződés fenntartásának feltétele a tagsági díj befizetése. Amennyiben lejárt, megszűnt szerződés után is használnád a szerződésben foglalt védjegyeztetett termékeket, ezzel a védjegyet és szerzői jogot érintő jogsértést követnél el, ami jogi lépéseket eredményezhet.

Van újraképesítési eljárás?

Nincs! Ameddig kifizeted az éves tagsági/licensz használati díjat (amiért sok bónusz szolgáltatást kapsz) – és táblázat frissítés esetén megveszed a frissített táblázatokat – folyamatosan jogosult vagy használni a titulusod, a tagsági logót és a tagsággal járó további előnyöket.

Miután SCC tanácsadó lettem, mi lehet a következő lépés?

Ha szeretnél továbbfejlődni, vegyél részt egy másik SzuperTudatos tanfolyamon – kérünk nézd meg a www.scc.world “Következő tanfolyamok” oldalon az éppen ajánlott tanfolyamokat. Az ismétlést is nagy szeretettel ajánljuk! Minden tanfolyam más, hiszen a résztvevők alapvetően meghatározzák egy tanfolyam energiáját, és azt is, hogy min lesz a hangsúly. Bár a tananyag ugyanaz, a tanfolyam mégis más. „Ismétlés a tudás anyja”, azaz ha valamiben igazán profi akarsz lenni, akkor ismételd, ezzel fog a tudás a gyakorlatba is igazán beépülni. Amennyiben 12 hónapon belül ismételsz meg egy tanfolyamot, tanácsadóként kedvezményt kapsz a tanfolyam árából. (Csak tagoknak)

Mi történik, ha 2 SSC tanfolyamot is elvégeztem már összesen?

A neved mellett két lila csillagot fog feltüntetni a rendszer.

Hogyan lehetek SCC Instruktor?

Az SCC Instruktor tréning program kizárólag MEGHÍVÁSOS alapú. Kérjük nézd meg az aktuális feltételeket a „Taggá válás” oldalon.

Ha SCC Instruktor leszek, akkor kell további (magasabb) tagsági díjat fizetnem?

Nem, nem kell. Ugyanannyit kell fizetni, mint bármelyik másik tagnak. A hallgatók után járó licensz használati díjat pedig csak akkor kell fizetni, amikor a tanítás megtörtént.

 SCC Instruktorként van újraképesítési eljárás?

Nincs! Nincs bonyolult, sok időbe és pénzbe kerülő újraképesítési eljárás! Aki egyszer már megkapta a tanítási engedélyt és aláírta a Licensz használati szerződést, addig taníthatja azt a tanfolyamot vagy tréninget, amire a szerződése szól, amíg betartja a szerződésben foglaltakat, illetve addig, míg ezt a szerződést bármelyik fél fel nem mondja. Az Alkotó(k) fenntartják a jogot az SCC Instruktorok kinevezésére. A kinevezés nélkül nem taníthatja senki sem egyik tanfolyamot sem, mivel ezzel megsértené a szerzői és védjegyjogokat, ami jogi lépéseket eredményezhet. Csak miután megkaptad a tanítási engedélyt és aláírt Licensz szerződéssel rendelkezel, kezdheted meg az adott tanfolyam tanítását.

Forrás:

www.laszloerika.hu

www.scc.world

Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!