Spirituális Választerápia

„Az SVT eszközt kínál ahhoz, hogy megtekintsük és átválogassunk tudatalatti elménk tartalmát. Módot nyújt arra, hogy megtartsuk ami jó, pozitív és építő, s kidobáljuk a felesleget.”

Robert E. Detzler, a módszer kifejlesztője

A Spirituális Választerápia (SVT) egy, a Lélekkel foglalkozó módszer, mely segít abban, hogy felismerjük problémáinkat, megfogalmazzuk és megoldjuk. Amikor egy módszer lelki szinten működik, az érzelmi vagy szellemi helyett a múlt életek eseményeivel kapcsolatos kérdéseket, valamint a Lélek teremtésével összefüggő kérdéseket teszünk fel. Néha fizikai problémák is kapcsolódhatnak a Lélek teremtési folyamatához. Az SVT a Lélek szintjén működik, mellyel a berögzült negatív programozásokat tárjuk fel és szabadítjuk fel. Ezek a tudatalatti elmében lévő programok és energiák alapvetően befolyásolják jelen életünk minőségét, teljességét, harmóniáját, a Jóllét megélését.

Sajátos nyelvezetű és meglehetősen bonyolult táblázatrendszer, valamint egy inga segítségével azonosítjuk be az életünket gátló negatív programozásokat. Segítőnk ebben a Felső Én (tudatfelettes), mely a negatív lélekprogramokat, energiákat és hiedelmeket az Akasha-feljegyzésekből (lélekfeljegyzések) olvassa ki és a tudatalattiból tisztítja. Az Akasha-feljegyzések tartalmazzák a Lélek által – egészen a teremtésétől kezdődően a jelen pillanatig és azon is túl – az átélt/programozott pozitív és negatív élmények tapasztalatait, energiáit, rezgéseit. Kettőssége abban áll, hogy nem csak a Lélekkrónikákat vizsgáljuk, hanem a tudatalattiban tárolt diszharmónikus energiákat és programokat is.

Kérlek vedd FIGYELEMBE:

A Honlapon bemutatott Nézőpontkereső eszközök használata, azok megismerése,nem helyettesítenek semmilyen orvosi eljárást, nem alkalmasak semmilyen betegség, vagy egészségügyi probléma gyógyítására, ugyanakkor hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Tudatossági szinted emelkedésével a fent felsorolt problémák enyhüljenek, esetleg ki is oldódjanak. Kérlek olvasd el ide vonatkozó Jogi nyilatkozatunkat az ÁSZF-ben.

Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!