„A lehető legegyszerűbben közelítsünk meg mindent, de annál semmivel sem egyszerűbben.”

Albert Einstein

Köszönöm, hogy ellátogattál erre az oldalra. Péter Anita Helga-nak hívnak, ahogyan mondani szoktam „előző életemben” gépészmérnöknek és számítástechnika szakos tanárnak tanultam. Az elmúlt 17 év viszont arról tanúskodik, hogy sokkal inkább foglalkozom egészségmegőrző, betegségmegelőző a Test-Lélek-Szellem egységével foglalkozó technikákkal.

A Hogyan működik?, Miért történik?, Hogyan oldjuk meg? kérdések végigkísérték az életemet. A reál tudományok világában viszont a kérdéseimre adott válaszok meglehetősen korlátozottan álltak rendelkezésre. 2003-ban találtam rá a megoldásra a Metafizika és a Kvantumfizika világában, és rájöttem, hogy innentől kezdve nem kell külön-külön vizsgálni a dolgok működését, hiszen ezek az „Új Tudományok” bizonyos szinten foglalkoznak az Anyaggal, másik oldalról megközelítve viszont a Lélek és a Szellem aspektusával. Ettől a pillanattól kezdve nem volt megállás, kerestem-kutattam a MIÉRT-eket, immár az egészséggel és a betegségek kialakulásával kapcsolatosan. 2008-ban részt vettem a Holisztikus Emberért Alapítvány létrehozásában, mellyel összekötő szerepet kívántunk betölteni a konvencionális módszerek és az alternatív megoldások között. Az elmúlt 17 év alatt saját magamon is rengeteg módszert kipróbáltam, jelenleg is folytatom Önmagam fejlesztését, újabb és újabb lehetőségeket megismerve. Elmondhatom, hogy a TUDATOSSÁG az a „gyűjtőfogalom”, amely összefoglalja azt a hosszú utat, amelyet mint útkereső bebarangoltam. Hosszú évek tapasztalatát összegezve szeretnék Neked segítséget nyújtani, amennyiben kész vagy változtatni az életeden, megérteni a saját felelősséged szerepét a kialakult élethelyzetedben. Személyre szabottan választjuk meg azokat a módszereket, mellyel a leghatékonyabban idézhetjük elő a változást. Megtanítom, hogyan teremtsd újra a VALÓSÁGODAT, hiszen mindenkinek jár a szebb, boldogabb, gondtalanabb élet.

Amennyiben szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, kérem keress meg elérhetőségeim bármelyikén, szeretettel várom jelentkezésed!

Képesítéseim/Tanulmányaim

E

Mérnök-Tanári végzettség

1990 – 1994 Bánki Donát Műszaki Főiskola Gépészmérnök és Műszaki Tanár  (Gép és Rendszertechnika Szak)
E

Számítástecknika tanári végzettség

1995 – 1998 Eötvös Loránd Tudományegyetem               Természettudományi Kar  (Számítástechnika szakos Tanár)
E

Metafizikai Akadémia

2003 – 2005 Metafizikai Tréner-tanácsadó
E

Silva-féle Agykontroll

2005 Teljes Alaptanfolyam

E

Quantum Alliance és IMUNE Budapest

2007 – 2011 Quantum Biofeedback Specialista                   Rendszeres képzések, protokollok elsajátítása
E

International Quantum University

2007 – 2011 Quantum Biofeedback Specialista                   Rendszeres képzések, protokollok elsajátítása
E

Biologika/Új Germán Medicina/GNM

2009 Daganatok és Sorvadások – Barnai Roberto                    2009 Hangulatzavarok és Elmebajok – Barnai Roberto
E

Spirituális Választerápia/SVT

2011 – 2015  Tanfolyamok az SRA  szervezésében                    2015 – 2018  Képesített Spirituális Választerápia Tanácsadó

E

Recall Healing Hungary

2015 – Recall Healing I-II-II.   Dr. Gilbert Renaud                          2016 – Recall Healing Modulok  Dr. Gilbert Renaud

E

SUPERCONSCIOUS SELF COACHING™/SSC

2014 – 2016  Superconscious Self Coaching                              2016 – 2019  Képesített SSC Instructor, Executive Mentor

E

Access Consciousness™

2019 – Access Bars® Kezelő és Facilitátor                                    2019 – Access Facelift® kezelő és Facilitátor                                    2019 – Access Body® kezelő és Facilitátor                                2019 – CFMW                                                                                2020 – Akusztikus Testkezelő                                                              2020 – Symphony of Possibilities (SOP) kezelő                          2020 – Access Consciousness® Minősített Facilitátor

A legfontosabb mérföldkövek időrendi sorrendben….

Quantum Biofeedback

Stresszcsökkentés és relaxáció, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, test-lélek harmonizálásának lehetősége, egy számítógéppel támogatott rendszerrel, a jó fizikai és lelki állapot megtartásáért.

Biologika

A Biologikus megközelítés Dr. Hamer korszakalkotó felfedezésére épül, ami Természettudományos tényekkel támasztja alá, hogy a Lélek/Agy/Szerv hármas egysége egymástól teljességgel elválaszthatatlan.

Spirituális Választerápia

A Spirituális Választerápia (SVT) a lélekkel foglalkozik metafizikai szinten. Magasabb szintű tudatosságra kapcsolódva segíti a tudatos és a tudatalatti bejegyzéseket megvizsgálni, a zavaró energiákat kitisztítani.

Recall Healing

Gilber Renaud PhD francia-kanadai természetgyógyász által összeállított rendszer, melynek alapjait a Total Biology atyjától, Dr.Claude Sabbah-tól tanulta. Ezzel Dr. Hamer munkáját egészítette ki, a korai magzati megéléssel, az életciklus eseményeivel, továbbá a több generációs családi mintákkal.

Access Consciousness

Az Access Consciousness egy más nézőpont az életről. Lehetővé teszi, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon. Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve.

Kérlek vedd FIGYELEMBE:

Az általam használt konzultációs lehetőségek, kezelések, test kiegyensúlyozó technikák és eszközöki nem helyettesítenek semmilyen orvosi eljárást, nem alkalmasak semmilyen betegség, vagy egészségügyi probléma gyógyítására, ugyanakkor hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Tudatossági szinted emelkedésével a fent felsorolt problémák enyhüljenek, esetleg ki is oldódjanak. Kérlek olvasd el ide vonatkozó Jogi nyilatkozatunkat az ÁSZF-ben.

Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!