Biologika – Új Germán Medicina

Ki is valójában Hamer Doktor?

Dr. Ryke Geerd Hamer (1935-2017) orvosi és teológiai dimplomát szerzett feltaláló, többek között nevéhez fűződik a Hamer-szike megalkotása is. 1978-ban Oroszországi munkája során kapta a hírt, hogy fiát meglőtték. Bármennyire is volt tudós-polihisztor, sajnos fiát nem sikerült megmentenie, néhány hónap múlva meghalt a kórházban. Az ezt követő évben Hamer doktornál hererákot diagnosztizáltak, megműtötték, ám felmerült benne a lehetőség, hogy betegsége összefügg fia halálával. Egy németországi rákklinikán kezdett el dolgozni, és betegeit is megkérdezte, hogy történt-e velük valamilyen súlyos megrázkódtatás a közelmúltban? Szinte mindenkinél megtalálható összefüggést fedezett fel a lelki sokk és a betegség között, ezért az a feltételezés jutott az eszébe, hogy ezeknek a folyamatoknak meg kell jelenniük az agyban is, a szervezetet irányító vezérlőközpontban. Agyi CT-k sokaságát készítette el, és felfedezte, hogy a különféle érzelmi sokkok hogyan hatnak az agy különféle területeire. Kutatásait kiterjesztette más betegségekre is, és több mint 40 000 esettanulmány birtokában megfogalmazta az „Öt Biológiai Természettörvényt”, kialakított rendszerét pedig Új Orvostudomány néven nevezte el. Arra a következtetésre jutott, hogy a Lélek-Agy-Szerv hármasa nem különválasztható egymástól, az embert, a holisztikus szemléletmódhoz hasonlóan lelki lénynek tekinti.

Az Öt Biológiai Természettörvény

  • 1.   A „rák vastörvénye”: a lelki konfliktus indította be a szervi elváltozást
  • 2.  A két szakasz törvénye: minden megbetegedés két szakaszból áll, ha sor kerül a konfliktus feloldására.
  • 3.  A megbetegedések egyedfejlődéstől függő rendszere szerint zajlik az elváltozás
  • 4.  A mikróbák egyedfejlődéstől függő rendszer szerint működnek
  • 5.  A megértés törvénye: Minden elváltozásnak biológiai értelme van

Hogyan működik a Biologika – Új Medicina?

Az Új Német Orvostudomány nem egy terápiás módszer, valójában megértést ad mindenféle betegséghez és irányokat mutat azok lehetséges megoldásaira. A kialakulási-stresszaktív fázisban elsődleges feladat a stressz csökkentése, az érzelmi sokkélmény tudatosítása és oldása. Feltáró beszélgetéssel felszínre hozható a beteg hitrendszere, neveltetése, gondolkodásmódja, mivel ezek nagymértékben befolyásolják a betegséget okozó konfliktus kialakulását és feldolgozását. A megoldási-helyreállítási szakaszban a kifutás intenzitását ajánlott csökkenteni, ezért a stressz és helyreállítás intenzitásának csökkentésére az Új Medicina-Biologika elfogadja a nyugati és a keleti orvoslás és a természetgyógyászat eszközeit is.

A feltáró beszélgetés nem szól másról, hogy a kliens megértse a Biologikus összefüggéseket, és azt érzelmi sokkélmények hogyan befolyásolják szervezete működését Lélek-Agy-Szerv szinten.

A Biologika nem más, mint egy biológiai-élettani, elváltozástan, mely nem foglalja magába a természetellenes behatások leírását. Érvényessége nem terjed ki a balesetek, mérgezések, besugárzás, valamint az ezekre visszavezethető elváltozásokra és szövődményeire. Az Új Orvostudomány érvényes minden belülről, lélekből, érzelmeink hatására „Önmagától” kialakuló, minden pszichoszomatikus elváltozásra, ám ez valójában az összes Földi élőlény működésének és lehetséges elváltozásainak működési elve. Az Öt Természettörvény a természettudományos biológia alapkövei, általa megismerhetjük, hogyan működik az Anyatermészet, a túlélés és fajfenntartás programozása – Lélek-Agy-Szerv szinten, egyszerre.

.

Kérlek vedd FIGYELEMBE:

A Honlapon bemutatott Nézőpontkereső eszközök használata, azok megismerése nem  helyettesítenek semmilyen orvosi eljárást, nem alkalmasak semmilyen betegség, vagy egészségügyi probléma gyógyítására, ugyanakkor hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Tudatossági szinted emelkedésével a fent felsorolt problémák enyhüljenek, esetleg ki is oldódjanak. Kérlek olvasd el ide vonatkozó Jogi nyilatkozatunkat az ÁSZF-ben.

Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!