„A tudatosság mindent magában foglal és nem ítél meg semmit.”

Gary Douglas

Az Access Consciousness™ egy más nézőpont az életről. Lehetővé teszi, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon. Az Access célja, hogy megteremtse a Tudatosság és Egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve. Készen állsz arra, hogy kibővítsd a választások és lehetőségek szintjét, amelyek elérhetőek számodra?

 

Mi is tehát az Access? Alapvető eszközök és technikák, továbbá Energetikai Test Kiegyensúlyozó módszerek készlete, amelyek lehetővé teszik, hogy megváltoztass bármit, amit nem tudsz megváltoztatni, hogy másféle, könnyed módon teremts meg bármit, amire vágysz.

Mit jelent az Access Consciousness™ ?
Hozzáférés a tudatossághoz, valójában ez a cél, hogy belépj a létező lehetőségekbe, egy ítéletek, korlátozó nézőpontok nélküli világba. Egy olyan valóság megteremtése ahol örömteli és könnyed a létezésed. Gary Dougles 30 évvel ezelőtt alapította Access Consciousness™ ma már a világ több mint 170 országában elérhető, az egyik legdinamikusabban fejlődő, a Tudatosságot végső célként megjelölő módszert.   Dr Dain Heer társalapítója az Consciousness™ – nek, az ő élete is gyökeresen változott meg amikor 18 évvel ezelőtt megismerte az Access eszközeit.

Az Acces Consciousness™ nem mondja, hogy ez lenne az egyedüli út. Az Access megerősít abban, hogy tudd, amit tudsz.

Nem kell semmilyen dogmát, szektát követned, nem kell megszabadulnod attól, ami működik Neked az életedben. Az Access-t hozzáadhatod, hogy jobbként, könnyebbként és bulisabbként teremthesd meg a Valóságodat. Kövesd azt ami Neked működik!

Az Access Consciousness™ világában nem kell elhinned semmit, sőt a legjobb ha mindenre rákérdezel, hogy Neked mi igaz.

Az egyik kedvenc videóm, a fogaskerék ikonnál magyar felirat beállítható.

Az Access Consciousness eszköztárából a következő lehetőségeket kínálom….

Access Bars® KEZELÉS és Tanfolyam

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldhatja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre. Átalakítja a nézőpontjaidat, amelyet bármely életedből magaddal hoztál.

Access Facelift® KEZELÉS és Tanfolyam

Az Access Facelift® Fiatalítás és Energetikai ránctalanítás hozzásegíthez ahhoz, hogy megőrizd fiatalságodat, egyedülálló módon kisimíthatja a ráncaidat, a testedet és az életedet! Újra megérezheted ifjúkori erődet, és még az arcod is megfiatalodhat. 

Access Body® KEZELÉS és Tanfolyam

Az Acces Testkezelések  elsősorban a test energetikai állapotára hathatnak, amivel hozzájárulhatnak a mélyebb tudatosság, és éberség felszínre hozásához. Kitisztíthatják a korlátozó nézőpontokat, átvett mintákat, amikkel beszűkítetted a tered, és a tested. 

Kérlek vedd FIGYELEMBE:

Az ACCESS CONSCIOUSNESS Energetikai Kezelései és Tanfolyamai nem helyettesítenek semmilyen orvosi eljárást, nem alkalmasak semmilyen betegség, vagy egészségügyi probléma gyógyítására, ugyanakkor hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Tudatossági szinted emelkedésével a fent felsorolt problémák enyhüljenek, esetleg ki is oldódjanak. Kérlek olvasd el ide vonatkozó Jogi nyilatkozatunkat az ÁSZF-ben.

Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!