MI A CSUDA EZ AZ ACCESS BARS?®

Kezdetben az Access Bars volt minden, amit az Access Consciousness nyújtani tudott. A mai napig ez az Access Consciousness összes eszközének alapja és magja, mert ha csak Access Barst kapnál és adnál, akkor végül tudatossá válnál.

MIRŐL SZÓL EZ A MÓDSZER?

Az Access Bars egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 energiasávból áll, amelyek a fejeden át és körben futnak. Ezek a Barok bizonyos „bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben.

Az Access Bars kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondoltok, stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken. Ennek a 32 pontnak a gyengéden megérintésével, erőfeszítés nélkül elengedheted mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra. Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Végre elengedheted a terheket, amelyeket magaddal cipelsz, ki tudja hány emberöltő óta. Minden Bars Kiegyensúlyozás 5-10 ezer évnyi korlátot oldhat fel arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Éppen ezért, egy Access Bars Kiegyensúlyozás rendkívül tápláló és lazító folyamat, amely bármely életterületről feloldhat  korlátokat.

Ma az Access Barst a világ több mint 170 országában alkalmazzák potens és pragmatikus eszközként családokban, iskolákban, üzleti életben, atléták, börtönőrök, pszichológusok, művészek és sokak mások körében.

HOL VANNAK A PONTOK?

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az Access Bars emberek ezreinek segített megváltoztatni életük különböző területeit. Az emberek jobb egészségügyi állapotról, könnyebb alvásról, és jobb kapcsolatokról, pániktól való megszabadulásról, kevesebb stresszről és még annyi minden másról számoltak be…

Képzeld el, ha valaki meg tudna nyomni egy gombot, és el tudná hallgattatni a hangot a fejedben, amely azt mondja neked, hogy nem vagy elég jó, vagy hogy nem tudod elérni azt, amiről álmodsz. Minden korlátozás, amit megteremtesz az életedben, az kapcsolatban van a gondolataiddal, ötleteiddel, álláspontjaiddal, döntéseiddel és az arról alkotott hiedelmeiddel. Finoman érintsd meg a bars pontokat, és elkezded kitisztítani azt, amit bezártál és távoltart attól, hogy elhidd, hogy rendelkezhetsz azzal az élettel, amiről mindig is tudtad, hogy létezik.

Az egyik dolog, amely az Access Bars Kezelések alatt természetesen megjelenik, és az egész életet megváltoztatja, az a befogadás. Hányszor van az, hogy csak egyszerűen elengedünk mindent, leengedjük a falainkat, és megengedjük a másik személynek, hogy megajándékozhasson úgy igazán minket? A kulcs ahhoz, hogy még többet invitáljunk az életünkbe abból, amit kérünk, az az, hogy megtanuljunk befogadni. Az Access Bars facilitálja a befogadást, amely különbözik minden más módszertől ebben a valóságban.

MILYEN IS EGY ACCESS BARS KEZELÉS?

Emlékszel, hogy mikor volt legutoljára olyan, amikor teljesen ellazultál, és valami táplálóan és gondoskodóan hatott rád? Vagy lehet, hogy egy kicsit túl rég volt, hogy gyógyítást és kedvességet fogadtál be ítéletek nélkül a testedről vagy a lényedről?

A Bars Kiegyensúlyozás mindenkinél más, nincs hagyományos értelemben vett „normális” Access Bars ülés. Minden Kiegyensúlyozás más és más lesz, minden egyes alkalommal, még akkor is, ha ugyanannál a személynél ismételed meg.

Amit a legtöbbször mondanak, hogy megjelenik egy egyfajta teljes ellazulás. Sok ember elalszik – még nagyon zajos környezetben is. Néhány embernek képek jelennek meg, mások éreznek valamit a testükben, mint bizsergés, csikizés, melegség, rángás vagy megborzongás.

Nincs jó vagy rossz mód. A legjobb módja, hogy megtudd, hogy milyen lesz számodra az Access Bars Kiegyensúlyozás, hogy kipróbálod saját magad!

BESZÉLJEN INKÁBB A VIDEO…

A fogaskerék ikonra kattintva kiválaszthatod a magyar feliratot.

 

MIBEN LEHET MÉG HOZZÁJÁRULÁS AZ ACCESS BARS?

 • Stressz csökkentésre és az összezavarodott gondolatok tisztítására
 • Ha a testednek több könnyedséget és örömet szeretnél ajándékozni
 • Ha szeretnél többet befogadni és kevesebbet buzgólkodni
 • Ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni
 • Hiperaktív, figyelemzavar esetén 
 • A gyerekeknél vizsgák, felelések előtt
 • Mély relaxációhoz
 • Hogy feloldjál mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak
 • Ha nem olyan az életed, mint szeretnéd és többre vágysz
 • Hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak
 • És még ennél is sokkal többre!

Szeretnéd megtapasztalni ezt a csodás lehetőséget? Jelentkezz be hozzám egy BARS kezelésre, esetleg eljöhetsz egy csere-bere partyra. Ha úgy döntesz, hogy megtanulnád a módszer használatát, hogy a környezeted is beléphessen abba a végtelen lehetőségek tengerébe, amely az Access Bars  hatására megynyílhat, akkor ne késlekedj, jelentkezz be Tanfolyamra. A Tanfolyam elvégzése után az Access Consciousness által hivatalosan is képesített, Access Bars Kezelőként már te is adhatsz Bars enerhetikai kiegyensúlyozó kezeléseket, ha pedig úgy döntesz, hogy tanítanád a módszert, akkor 3 különböző Bars Facilátornál elvégzett tanfolyam után akár oktathatod is.

Kérlek vedd FIGYELEMBE:

Az ACCESS CONSCIOUSNESS Kezelései, Energetikai Kiegyensúlyozó Technikái és Tanfolyamai nem helyettesítenek semmilyen orvosi eljárást, nem alkalmasak semmilyen betegség, vagy egészségügyi probléma gyógyítására, ugyanakkor hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Tudatossági szinted emelkedésével a fent felsorolt problémák enyhüljenek, esetleg ki is oldódjanak. Kérlek olvasd el ide vonatkozó Jogi nyilatkozatunkat az ÁSZF-ben.

Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!