Recall Healing

A Recall Healing® egy önismereti rendszer, amelynek segítségével sajátos nézőpontból érthetünk meg bármely élethelyzet (beleértve a betegségek és viselkedések) hátterében álló érzelmi okokat és azok összefüggéseit. A módszer az önmagunkkal, valamint embertársainkkal (családunkkal, élettársunkkal, barátainkkal) való kapcsolódásunk belső ellentmondásait vizsgálja, ezek feltárásával és feloldásával segíti hozzá az érintettet egy jobb életminőség eléréséhez.

A Recall Healing Marc Fréchet, Anne Ancelin Schützenberger, dr. Ryke Geerd Hamer, Gérard Athias és főleg Dr. Claude Sabbah, valamint további tudósok munkájának alapvetéseire épül, beleértve Dr. Gilbert Renaud-t is.

 

A Recall Healing® módszer az egészség és az élet összefüggéseinek új szemléletét kínálja, amely által megérthetjük, hogy kik vagyunk valójában (biológiai nézőpontból). Olyan, mintha új tudatossági szintre lépnénk, hasonlít a kvantumugráshoz. Ebből a nézőpontból problémáinknak jelentése van: kívülről mutatják meg azt, aminek lényünk mélyében (mélyen legbelül) nem vagyunk tudatában.  Ez az „új tudatosság” belső gyógyítónk.

Tudatossá válni a korábbi érzelmi traumákra, mint „pillanatnyi megélésekre” a legjobb út ahhoz, hogy jobb jövőt teremtsünk, és megszabaduljunk a visszatérő „emlék-villanásoktól”, megtörtént események újra felidézésétől. Munkánk, szeretetünk viselkedésünk, stb. során ismétlődő mintákat követünk, amelyek a megfelelő személyhez és eseményhez vonzanak bennünket annak érdekében, hogy ugyanazt a régi dolgot „újra és újra” átéljünk. Tudatossá válni arra amit magunkban hordozunk, az első lépés egy új élet felé, hogy azzá váljunk, akik valójában vagyunk.

A Recall Healing segítségével új támpontokat kapunk a Biologikus összefüggések felismeréséhez. Vizsgálja a Visszatérő Életciklusokat, az Indítóprogramot, a Családfát, továbbá sok más kiegészítő technika segítségével világít rá azokra az összefüggésekre, amelyek felismerésével összeállhat a kirakó adott problémáinkról, megbetegedéseinkről, viselkedésünkről, vagy akár teljes élettörténetünkről.

Kérlek vedd FIGYELEMBE:

A Honlapon bemutatott Nézőpontkereső eszközök használata, azok megismerése nem  helyettesítenek semmilyen orvosi eljárást, nem alkalmasak semmilyen betegség, vagy egészségügyi probléma gyógyítására, ugyanakkor hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Tudatossági szinted emelkedésével a fent felsorolt problémák enyhüljenek, esetleg ki is oldódjanak. Kérlek olvasd el ide vonatkozó Jogi nyilatkozatunkat az ÁSZF-ben.