„A nézőpontod teremti a valóságodat és nem pedig fordítva…”

Gary Douglas

Mi van akkor, ha Gary Douglasnak (is) igaza van, és tényleg TE teremted a körülötted lévő világot? Elgondolkodtál már ezen? Te teremted a jót, a rosszat és a csúfot is, legyen szó párkapcsolatról, egészségről-betegségről, pénzügyi helyzetedről, bármiről, ami része az életednek.

Az életedet ugyanis azok az erők irányítják amit TE igaznak hiszel, és igazságként beépítesz a mindennapjaidba.

Mindaz aminek nagyobb teret engedünk, azt éltetjük energiával. TE mit veszel észre először? Észreveszed-e rögtön, a dolgok naposabb oldalát? Észreveszed-e, hogy minden csodálatos ami körülvesz Téged,és minden érted van, és tanítani akar!? 

A jót, a szeretetet, és a tanítást veszed észre ha rátekintesz az életedre, vagy azokra az érzésekre reagálsz, és azonosulsz, ami elhiteti veled, hogy az élet gonosz, és igazságtalan, betegséggel, és félelemmel teli csúf, és csak a szenvedést érdemeljük, és a jót mindig csak más kapja, mert én aztán nem érdemlem meg.

TE mit tartasz igaznak,és fontosnak az életedben? Milyen érzelmi energiákat engedsz be magadba, és engeded, hogy hatással legyenek az életedre.  A gondolataid, és az érzéseid csak is a szemléleteddel együtt fognak változni! Ha másra helyezed a fókuszt, amire a figyelmedet irányítod, és amit látni akarsz! Hiszen mindenki boldog akar lenni, szeretetet akar kapni, és jól akarja magát érezni. De ahhoz, hogy kapjunk nem elvárnunk kell, hanem magunkban kell megteremtenünk minden jót.  Utána, ha magunkkal békében vagyunk, észrevesszük azt a sok szeretetet, jóságot, amit az élettől viszonzásként kapunk. Vagy is magunktól kapjuk nem igaz? Mert csak is azt kapjuk az életben, amit magunkban megteremtettünk, legyen az jó,vagy netán kevésbé kellemes!

A jó hír az, hogy van választásod! És bármilyen és az életed épp most, hidd el, választhatsz mást! De ehhez TE kellesz!

Választod-e önmagad, választasz egy másfajta valóságot? … Emlékezz, a nézőpontod teremti a valóságodat!

Mi az amit választhatsz, amit egyedül csak Te választhatsz? Mi az a hozzájárulás ami egyedül csak Te lehetsz itt és most a bolygón?

Az Univerzumot soha nem a szavaiddal vagy tetteiddel bírhatod együttműködésre, csak és kizárólag az érzéseiddel (rezgéseiddel). Az érzések inspirálnak benned és körülötted mindent, ami ahhoz kell, hogy megvalósuljanak a vágyaid. Ha életed egy témájával kapcsolatban rosszul érzed magad, nincs az a mennyiségű szó vagy tett, amellyel tartósan és gyökeresen megváltoztathatnád. Az érzések a gondolataidra adott válaszok a Forrásodtól. Gondolsz valamit az adott témáról, és a Forrásod azonnal tudatja veled érzelmek formájában, hogy a jelenlegi nézőpontod megegyezik, avagy eltér Forrásod nézőpontjától. Amikor jól érzed magad a témával kapcsolatban, az biztos jele annak, hogy egy véleményen vagytok a Forrásoddal, és biztos lehetsz abban is, hogy ha fenntartod magadban ezt az érzést, akkor vágyad fizikai formában is megvalósul. Itt is a tudatosság, a magadhoz való őszinteség és a gyakorlás vezet eredményre.

Abraham - Hicks

A teljesség igénye nélkül:

További nézőpontkeresők, melyekkel segíteni tudok neked…

Quantum Biofeedback

Stresszcsökkentés és relaxáció, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, test-lélek harmonizálásának lehetősége, egy számítógéppel támogatott rendszerrel, a jó fizikai és lelki állapot megtartásáért.                  

Biologika/Újmedicina

A Germán Új Medicina Dr. Hamer korszakalkotó felfedezése, ami Természettudományos tényekkel támasztja alá, hogy a Lélek/Agy/Szerv hármas egysége egymástól elválaszthatatlan.

Recall Healing

Gilber Renaud PhD francia-kanadai természetgyógyász által összeállított rendszer, melynek alapjait a Total Biology atyjától, Dr.Claude Sabbah-tól tanulta. Ezzel Dr. Hamer munkáját egészítette ki.                                                                     

Spirituális Választerápia

A Spirituális Választerápia (SVT) a lélekkel foglalkozik metafizikai szinten. Magasabb szintű tudatosságra kapcsolódva segíti a tudatos és a tudatalatti bejegyzéseket megvizsgálni, a zavaró energiákat kitisztítani.       

Kérlek vedd FIGYELEMBE:

A Honlapon bemutatott Nézőpontkereső eszközök használata, azok megismerése nem  helyettesítenek semmilyen orvosi eljárást, nem alkalmasak semmilyen betegség, vagy egészségügyi probléma gyógyítására, ugyanakkor hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Tudatossági szinted emelkedésével a fent felsorolt problémák enyhüljenek, esetleg ki is oldódjanak. Kérlek olvasd el ide vonatkozó Jogi nyilatkozatunkat az ÁSZF-ben.

Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!