ACCESS FACELIFT

RÁNCTALANÍTÁS KÉSEK NÉLKÜL

ACCESS FACELIFT® – ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS

 Lehetséges, hogy fiatalabbnak érezd magad és úgy is nézz ki, anélkül, hogy Botulizmust kellene injekciózni a testedbe, krémeket, gépeket, műtéti eljárásokat és egyéb mesterséges beavatkozást kellene bevetned, hogy megtörténhessen? Tényleg lehetséges! 

Az Access Facelift Energetikai Arc Kisimítás azért lett megalkotva, hogy kisimítsa a ráncokat a Testeden és a Lelkeden is!

HOGYAN MŰKÖDIK?


Az Access Consciousness világában számos energetikai test kieegyensúlyozó technika létezik, melyek által gyökeres átalakulást tapasztalhatunk a testünkben, a hozzáállásunkban dolgokhoz, és ezáltal az életünkben is.

Az Access Energetikai Facelift egy csodálatos módszer, amely az öregedés jeleit visszafordíthatja az arcon, és hasonló hatással lehet az egész testedre is. Ha többször futtatjuk (10-20 alkalommal), akkor tartós változást érhetünk el. De már 2-3 alkalom is látható változást hozhat. Fantasztikus folyamat, mely feszesítheti és visszafiatalíthatja az arcot, és mindezt műtét, krémek, gépek segítsége nélkül teszi. 29 féle különböző energiával dolgozik, mely áttranszformálja, újrastrukturálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt.

Az Access Facelift Energetikai Ránctalanítás abban különbözik a többi alternatív kezeléstől, hogy ez gyengédebb, kedvesebb és könnyedebb. Világszerte alkalmazzák a módszert termálfürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító és wellness központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és kozmetikákban.

A kiegyensúlyozás során felszabadulhatunk azok alól a gondolati, érzelmi, ítéletek és hiedelmek alól is, melyek benne tartanak életed traumáiban, drámáiban. A felszabadulás eredményeként fiatalodhat a test, kisimulhatnak a ráncok, hiszen ezek is mind a fejünkben lévő gondolatok negatív következményei.

A Facelift átstrukturálja a bőrt, eltüntetheti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít és rugalmasabbá teheti a testet. Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt.

Dekoltázson, arcon és a fejen történik a kezelés, de kombinálható test-bőrfeszesítéssel is, pl: hason. Hegek, foltok és ráncok halványodását, eltűnését tapasztalhatjuk a folyamatos kezelések során. Az Access Energetic Facelift energetikailag táplálja az egész szervezetet, megadva a lehetőséget, hogy a test a lehető legjobban érezze magát. A kiegyensúlyozás – mely egy kellemes, könnyed érintésű kézrátétes módszer – alatt felfrissülsz, megpihensz, fiatalodsz…

KÉT RÖVID FILMECSKE A FACELIFTRŐL…

A fogaskerék ikonra kattintva kiválaszthatod a magyar feliratot.

 

Szeretnéd megtapasztalni ezt a csodás lehetőséget? Jelentkezz be hozzám Facelift Kezelésre, esetleg eljöhetsz egy csere-bere partyra. Ha úgy döntesz, hogy megtanulnád a módszer használatát, hogy a környezeted is megszabduljon  az élet által okozott gyűrődésektől,  akkor ne késlekedj, jelentkezz be Tanfolyamra. A Tanfolyam elvégzése után az Access Consciousness által hivatalosan is képesített Access Facelift kezelőként már te is alkalmazhatod a Facelift Arc Kisimítást . 

 

Kérlek vedd FIGYELEMBE:

Az ACCESS CONSCIOUSNESS Kezelései, Energetikai Kiegyensúlyozó Technikái és Tanfolyamai nem helyettesítenek semmilyen orvosi eljárást, nem alkalmasak semmilyen betegség, vagy egészségügyi probléma gyógyítására, ugyanakkor hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Tudatossági szinted emelkedésével a fent felsorolt problémák enyhüljenek, esetleg ki is oldódjanak. Kérlek olvasd el ide vonatkozó Jogi nyilatkozatunkat az ÁSZF-ben.

Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!