Az Alkotókról

 

Az SSC (Superconscious Self-Coaching™ – SzuperTudatos Önfejlesztés™) egy egyedi coaching rendszer, amit László Erika írt és hozott létre, céltudatos, a fejlődés és a minőség mellett elkötelezett embereknek. Férjével, Csata Sándorral közösen megalapították a SzuperC Limited™ céget, mely kettőjük egyéni képességeit és tapasztalatait öszeadva képviseli közös küldetésüket, ami segítséget nyújt azoknak az embereknek, akik a saját életüket és a világot is egy szebb, békésebb, sikeresebb jövőben képzelik el.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ Filozófiája

Hiszünk abban, hogy mindannyian egyediek vagyunk.

Mindannyian különleges egyéniségek vagyunk, és megérdemeljük, hogy szeretettel, kedvesen, együttérzéssel, tisztelettel és elfogadással bánjanak velünk.

Hiszünk a teremtő szupererőnkben.

Mindannyian képesek vagyunk arra, hogy elérjük az életben azt, amire vágyunk, hogy szeretetben, egészségben, harmóniában és bőségben éljünk.

Hiszünk abban, hogy mi vagyunk az életünk megteremtői.

Az életet energiával – gondolatokkal, érzésekkel – teremtjük, akár tudunk róla, akár nem. A gátló energiákat – negatív gondolatokat és lehangoló érzéseket, korlátozó tévhiteket – át lehet alkítani.

Hisszük, és tudjuk, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egy könnyű eszköz, ami segít változást létrehozni.

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ sokkal több, mint csak egy eszköz, ez egy Önfejlesztő rendszer, szeretet-alapú, életet átalakító, könnyű, gyönyörűen megtervezett – Az Élet Kézikönyve.

Jövőképünk és Küldetésünk

Szeretet, egészség, boldogság, gazdagság és harmónia mindenkinek.

Azt képzeljük…, 

Hogy egy SzuperTudatos Világban élünk, ahol mindannyian békében, harmóniában, elfogadásban és bőségben létezünk.

Csatlakozz…,

A Küldetésünkhöz, hogy elterjesszük a SzuperTudatos Önfejlesztést™, egy szeretet-alapú Coaching, Önfejlesztő rendszert adva azoknak az emereknek, akik a saját életüket és a világot is jobbá akarják tenni.

Tagság

 

Tűnj ki a tömegből, Tanulj, Feljődj, és építs velünk karriert magadnak! Csatlakozz a nemzetközi SzuperTudatos Közösségünkhöz megbecsült tagként, mutasd meg szakmai felkészültséged, használd a Tagsági Logo-t a weboldaladon! Élvezd a weboldal tagsági előnyeit , hogy a SzuperTudatos Teremtés/ Világ  szakembereként jelenhetsz meg és hirdetünk a tagjaink között! Egyre magasabb szintű tagsági fokozatokat érhetsz el annak alapján, hogy milyen tanfolyamokat végeztél el Nálunk. Folyamatosan fejlődhetsz és megtanulhatod a legújabb és leghatásosabb Önfejlesztő/Coaching rendszert! 

A Tagsági Szintek és a Képzési Útvonal áttekintéséhez kérlek látogass el Központi weboldalunkra!

Forrás: www.scc.world