Tanfolyamok – Webináriumok

SSC - Ingyenes Bemutató Webinárium

 

Gyere el, ismerd meg és tapasztald meg, hogyan működik a SzuperTudatos Önfejlesztés™ coaching rendszere és nem utolsó sorban szeress bele a technika újdonságaiba és az Alkotók zseniális ötletébe. Ha magánszemélyként vagy érdeklődő, akkor azért lesz lenyűgöző, mert megismerheted az ÉLET KÉZIKÖNYVÉT, ha segítőként, coachként szeretnéd megtapasztalni a rendszer működését, akkor pedig azért, mert tudni fogod, hogy erre a Szuper eszközre márpedig Neked szükséged lesz a mindennapok és a munkád során! Semmit sem veszíthetsz, kizárólag csak nyerhetsz, ha jelentkezel!          A döntés a Te kezedben van!

 

SSC - Online Tanfolyam - Webinárium

 

 Sok év tanácsadói tapasztalata és számos módszer kipróbálása, alkalmazása után szeretettel ajánlom figyelmedbe a SzuperTudatos Önfejlesztés™ coaching rendszer megismerését. Remek kiegészítésként szolgálhat, bármilyen ismereteid is vannak az Egészség, a Jóllét, az Önfejlesztés, stb.. területeiről. A  SzuperTudatos Önfejlesztés™ az egyik legprofibb és legátfogóbb módszer, hogy segítséget kérj akár magadtól, akár egy képesített Mentortól, hogy megoldást találj a problémáidra. Ne késlekedj, jelentkezz mielőbb, igazán szeretni fogod! Kiváló módszer azoknak, akik nem a véletlenekre bízzák életük alakulását!             

Következő időpont: 

Várhatóan: 2018. Január

Következő időpont:

Várhatóan:     2018. Február

Kérdések és válaszok a Tanfolyammal és a Webináriummal kapcsolatban

Miért jó az nekem, ha Webináriumon keresztül tanulok?

Teljes értékű tanfolyamot kapsz, számtalan előnnyel. Ott tanulhatod meg a rendszer használatát, vagy ahol éppen vagy, nem kell „beáldoznod” a hétvégeidet, marad időd a családodra, szabadok maradnak a hétvégéid. Időt és pénzt spórolhatsz meg, hiszen nem kell az utazással törődnöd, nincs utazási, szállás, parkolási, éttermi és egyéb költség. Kényelmesen, otthon tanulhatsz hiszen a távolság nem akadály.

Mit kapok a Tanfolyamon?

  • 4 napos (vagy azzal egyenértékű webináriumi órák) intenzív tanfolyam (Alap és Haladó szint együtt) – rengeteg tudással
  • SSC Táblázatrendszer papír alapon, több, mint 70 táblázattal
  • SSC Hallgatói Kézikönyv
  • SzuperTudatos Csakra kártya™ – 52 lapos kártyacsomag
  • Megfizethetetlen tudást arról, milyen szabályok szerint működik az Életünk

 

Hogyan lehet jelentkezni a webináriumra?

Nagyon egyszerűen. A fenti jelentkezési gombok valamelyikével, attól függően, hogy az Ingyenes Bemutató Webináriumra szeretnél jelentkezni, vagy pedig a Szupertudatos Önfejlesztés Tanfolyamot szeretnéd elvégezni webináriumi keretek között. 

Miről szól a webinárium?

Az Ingyenes Bemutató Webinárium egy részletes tájékotató a Szupertudatos Önfejlesztés módszer történetéről, működéséről, és tartalmaz egy Interaktív élő bemutatót, hogyan működik hagyományos módon és Apple táblagépen, a technika segítségével.

A Tanfolyami webinárium ideje alatt teljes egészében átvesszük az összes táblázat jelentését, teljes értékű tanfolyamnak minősül, csak online felületen.

Mennyibe kerül a webinárium?

 A Bemutató Webinárium, mint ahogy a nevében benne foglaltatik, teljesen INGYENES, míg a Tanfolyami Webinárium, a mindenkori tanfolyami árazásnak megfelelő. Jelenleg kedvezményes áron vehetsz részt a tanfolyamon 256 000 Ft helyett, 195 000 Ft-ba kerül a rendszer elsajátítása. 

Hogyan kell csatlakozni a webináriumhoz?

A webináriumi részvételhez a következőkre lesz szükséged:

  • Internet kapcsolat
  • Számítógép, telefon vagy tablet
  • Webkamera (számítógépbe, telefonba, táblagépbe beépített is megfelelő)
  • Mikrofon (számítógépbe, telefonba, táblagépbe beépített is megfelelő)
  • Zoom.us webinárium szoftver (előzetes letöltése szükséges lehet, a webináriumi belépési linket e-mailen kapod meg)

Milyen hosszú egy webinárium?

Az Ingyenes Bemutató Webinárium hossza  általában 60-90 perc között várható.  A Tanfolyami Webinárium hossza kb. 3-3,5 órás intervallummal számolható.

Melyik nap szokott lenni a webinarium?

Az Ingyenes Bemutató Webinárium előzetes tervek szerint 2 hetente Hétfő esténlént lesz megtartva, A Tanfolyami webinárium pedig havi 1 alkalommal, 4 héten keresztül, hetente két esti időponttal (várhatóan Kedd-Szerda), délután 18 órától, este kb. 21 óráig. Így a teljes, eredetileg 4 napos tanfolyamot egy hónap leforgása alatt végezheted el.

Hány fős szokott lenni a webinárium?

A férőhelyek száma jelentősen korlátozott, Ingyenes Bemutató Webinárium esetében max. 20 Fő, Tanfolyami Webinárium esetén pedig max. 10 Fő. Ez azért fontos, mert szeretném, ha mindenkire jutna megfelelő idő, hogy ki tudjon alakulni a személyes kapcsolat az oktató és a tanulók, valamint a tanulók és a tanulók között. Így tartom elképzelhetőnek a minőségi online oktatást.

Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!