Története
Az SSC története…
A SzuperTudatos Önfejlesztés™, egy egyedi coaching rendszer, melyet László Erika hozott létre. Eredetileg az volt az ötlete, hogy szeretne egy saját módszert, amivel segíthet az embereknek ráébredni gátló programjaikra, hogy megváltoztathassák érzéseiket: Akkoriban még a Spiritual Response Association – Spirituális Választerápia (SVT) módszerét tanította.

Eredetileg kisfia betegsége indította el az alternatív megoldások keresésére, ekkor kezdett új lehetőségeket keresni és meg is tanult párat. Egy kedves barátnője ajánlására 2003-ban jelentkezett egy „ingás” tanfolyamra, amint ez látható később ez teljesen megváltoztatta az életét. Miután Magyarországon megtanulta és éveken keresztül gyakorolta a Spirituális Választerápa módszerét, később külföldön képezte tovább magát. Eleinte csak fordította, majd később lektorálta az SVT anyagokat, Hírleveleket, valamint a Szótárat az amerikai szervezet (SRA – Spiritual Response Assotiation) számára. SRA tanfolyamokat szervezett Magyarországon, végül Igazgatósági tag, később pedig Elnökhelyettese lett a szervezetnek. Megbízott nemzetközi Spirituális Választerápa Mestertanárként  is képviselte a szervezetetet és tanított a világ különböző táján. Találkozott és jó kapcsolatot ápolt Robert E. Detzler-rel és Mary Ann Detzler-rel, a Spirituális Választerápia és a Spriritual Response Assotiation (Washington, USA) szervezet alapítóival.

Ismerve kliensei és tanítványai nehézségeit az életben és a Spirituális Választerápia módszerét illetően, szeretett volna egy olyan valamit létrehozni, amit könnyű megtanulni és használni, mentes a nehezen érthető kifejezésektől, bárki számára könnyen érthető, mindenféle spirituális előképzettség nélkül.  Olyat szeretett volna alkotni, ami összhangban van az új kutatási eredményekkel (Kvantumfizika, Neurobiológia és Agykutatás) és ami rendkívül gyorsan segíti a változást. Az alkotói munkáját segítették korábbi tanulmányai, Kommunikáció, Thomas Gordon-féle kommunikációs modell, NLP (Neurolingvisztikus Programozás). Ericksoni hipnózist is tanult, 2009-ben pedig képesítést szerzett Megoldás-orientált Coachként.

2011-ben kezde összerakni az új táblázatokat, melybe megpóbálta összesűríteni mindazt a tudást, amit az évek alatt szerzett. Így jött létre a Nulladik verzió, ami már akkor is nagyon átfogó és remekül használható volt, pedig ez még akkor csak a kezdeti próbálkozásnak tekinthető.

A fejlődés rövid összefoglalása…

2012 - 1.0 verzió

2012 decemberében volt az első tanfolyam, akkor még csak 25 táblázattal, „Ingatáblázatok a tudatosság növeléséért” néven, ez volt az 1.0 verzió. Meglepetésként, akkor több férfi vett részt a tanfolyamon, mint nő. Akik elvégezték, tovább ösztönözték az Alkotót, hogy folytassa a rendszer fejlesztését, érdemes ezzel foglalkoznia.

2014 - 2.0 verzió

2014 decemberében már SzuperTudatos Kommunikáció™ néven , egy modernebb designnal, sokkal több táblázattal, Hallhgatói Kézikönyvvel kiegészítve tartotta. Ekkorra már szinte teljesen leondott az SRA-ban betöltött posztjáról, az SVT tanításáról, hogy teljes egészében a SzuperTudatos Önfejlesztés™-re átnevezett rendszer fejlesztésére koncentrálhasson.

2016 - 3.0 verzió

SzuperTudatos Önfejlesztés™ 2016 óta terjed a világban, és 2016-ban már elérhetővé vált Magyarországon, Romániában, Hongkongban, Kínában, az Egyesült Királyságban, Görögországban és Németországban. A közösségnek jelenleg 5 Instruktora, és több mint 100 tagja lett a 2017-es év utolsó negyedévére. És ez még csak a kezdet!
Forrás: www.scc.world