SSC Tanfolyamok – Webináriumok

Kérdések és válaszok aZ SSC Tanfolyammal és a Webináriummal kapcsolatban

Miért jó az nekem, ha Webináriumon keresztül tanulok?

Teljes értékű tanfolyamot kapsz, számtalan előnnyel. Ott tanulhatod meg a rendszer használatát, vagy ahol éppen vagy, nem kell „beáldoznod” a hétvégeidet, marad időd a családodra, szabadok maradnak a hétvégéid. Időt és pénzt spórolhatsz meg, hiszen nem kell az utazással törődnöd, nincs utazási, szállás, parkolási, éttermi és egyéb költség. Kényelmesen, otthon tanulhatsz hiszen a távolság nem akadály.

Mit kapok a Szuperintenzív SSC Tanfolyamon?

 • 4 napos (vagy azzal egyenértékű webináriumi órák) intenzív tanfolyam (Alap és Haladó szint együtt) – rengeteg tudással
 • SSC Táblázatrendszer papír alapon, több, mint 70 táblázattal
 • A Tanfolyamhoz tartozó PPT-slide bemutatót
 • SSC Hallgatói Kézikönyv
 • SzuperTudatos Csakra kártya™ – 52 lapos kártyacsomag
 • Megfizethetetlen tudást arról, milyen szabályok szerint működik az Életünk
 • Teljes értékű Junior-Tagság és regisztrálás a központi rendszerben (www.scc.world)

Mit kapok a Modulos-rendszerű SSC Tanfolyamon?

 • 1 vagy 2 napos (vagy azzal egyenértékű webináriumi órák)  tanfolyam  – rengeteg tudással
 • SSC Táblázatrendszer a Modulhoz kapcsolódó oldalakkal
 • A Tanfolyamhoz tartozó PPT-slide bemutatót
 • SzuperTudatos Csakra kártya™ – 52 lapos kártyacsomag (Csak az SSC Kártya tanfolyam elvégzéséhez jár)
 • Megfizethetetlen tudást arról, milyen szabályok szerint működik az Életünk adott területe
 • Korlátozott Tagság és regisztrálás a központi rendszerben (www.scc.world)

Hogyan lehet jelentkezni a webináriumra?

Nagyon egyszerűen. A  jelentkezési gombok valamelyikével, attól függően, hogy melyik típusú tanfolyamra szeretnél jelentkezni. A gombok arra az oldalra navigálnak, ahol vagy jelentkezhetsz a tanfolyam(okra) központi regisztrálással, vagy pedig elküldhetsz egy elő-regisztrációs e-mailt, hogy melyik tanfolyamon szeretnél résztvenni, ill. melyiket szeretnéd, ha mindenképp indulna.

Miről szól a webinárium?

Az Ingyenes Bemutató Webinárium egy részletes tájékotató a Szupertudatos Önfejlesztés™ módszer történetéről, működéséről, és tartalmaz egy Interaktív élő bemutatót, hogyan működik hagyományos módon és Apple táblagépen, a technika segítségével.

Az Szuperintenzív Tanfolyami webinárium ideje alatt teljes egészében átvesszük az összes táblázat jelentését, teljes értékű tanfolyamnak minősül, csak online-webináriumi felületen. A webinár-tanfolyamam pontos időbeosztása mindig a központi weboldal (www.scc.world) online tanfolyami felületén lesz  meghirdetve.

A Modulos rendszerű, speciális témakörhöz kapcsolódó rövidebb tanfolyamon (1-2 Nap) átvesszük a működési alapokat, megtanuljuk a módszert használni és részletesen végigvesszük milyen okok miatt nem működik megfelelően az adott terület. A webinár-tanfolyamam pontos időbeosztása mindig a központi weboldal (www.scc.world) online tanfolyami felületén lesz  meghirdetve.

Mennyibe kerül a webinárium?

Az Ingyenes Bemutató Webinárium, mint ahogy a nevében benne foglaltatik, teljesen INGYENES, míg a Szuprintenzív Tanfolyami Webinárium, a mindenkori tanfolyami árazásnak megfelelő. Jelenleg kedvezményes áron vehetsz részt a tanfolyamon 256 000 Ft helyett, 195 000 Ft-ba kerül a rendszer elsajátítása.

A Modulos rendszerű tanfolyamok árazása a következő: 1 Napos tanfolyam: 46.000 Ft, 2 Napos tanfolyam: 89.000 Ft

(A Tanfolyami weboldalon minden aktuális tanfolyami árat feltüntettünk.)

Hogyan kell csatlakozni a webináriumhoz?

A webináriumi részvételhez a következőkre lesz szükséged:

 • Megfelelő sebességű internet kapcsolat (Legalább 5 Mbit/s feltöltési sebesség!)
 • Számítógép, telefon vagy tablet
 • Webkamera (számítógépbe, telefonba, táblagépbe beépített is megfelelő)
 • Mikrofon (számítógépbe, telefonba, táblagépbe beépített is megfelelő)
 • Zoom.us webinárium szoftver (előzetes letöltése szükséges lehet, a webináriumi belépési linket e-mailen kapod meg)

Milyen hosszú egy webinárium?

Az Ingyenes Bemutató Webinárium hossza  általában 60-90 perc között várható.  A Szuperintenzív Tanfolyami Webinárium hossza kb. 3 órás intervallummal számolható. (A meghirdetett tényleges tanfolyami napok ebből az „etapból” tevődnek össze. A webinár-tanfolyam időbeosztása mindig a központi weboldal (www.scc.world) online tanfolyami felületén lesz pontosan meghirdetve.)

Melyik nap szokott lenni a webinarium?

Az Ingyenes Bemutató Webinárium előre megbeszélt/meghirdetett időpontban lesz megtartva.  A Szuperintenzív Tanfolyami és Modulos-rendszerű  webinárium időbeoszása mindig a központi weboldal (www.scc.world) online tanfolyami felületén lesz pontosan meghirdetve. A webináriumi alkalmak szokásos időpontja általában délután 18 órától, este kb. 21-22 óráig tart.

A teljes Szuperintenzív webináriumi tanfolyamot  (ami eredetileg 4 napos tanfolyam) általában 2 hét leforgása alatt végezheted el. (Hetente 4 este)

A Modulos-rendszerű webináriumi tanfolyamot (ami eredetileg 1 vagy 2 napos tanfolyam) általában 1-2 hét leforgása alatt végezheted el. (Hetente 2 este)

Hány fős szokott lenni a webinárium?

A férőhelyek száma jelentősen korlátozott, Ingyenes Bemutató Webinárium esetében max. 10 Fő, Szuperintenzív illetve Modulos-rendszerű tanfolyami Webinárium esetén pedig max. 5-6 Fő. Ez azért fontos, mert szeretném, ha mindenkire jutna megfelelő idő, hogy ki tudjon alakulni a személyes kapcsolat az oktató és a tanulók, valamint a tanulók és a tanulók között. Így tartom elképzelhetőnek a minőségi online oktatást.

Amennyiben bármilyen kérdésed felmerül, ne hezitálj megkérdezni elérhetőségeim bármelyikén!

Köszönettel: Péter Anita Helga