A 12 univerzális törvény figyelemen kívül hagyása által, olyan lesz az életünk, mintha egy idegen országban vezetnénk, térkép és GPS nélkül. Ezek a törvények irányt mutatnak és segítenek, megtalálni számunkra a helyes utat. Az életünket könnyítik meg és pozitív eredményeket hoznak nekünk. Ha nem vesszük figyelemben az Univerzum természetes törvényeit, gyakran fogjuk megtapasztalni a harcot, az ellenállást, a fájdalmat. Elveszíthetjük az életünk felett is, a teljes irányítást.

Az emberiség abban hisz amit, lát, amit hall, amit tapasztal, a többi dologban csak kételkedik. Pedig ezek az univerzális törvények hatással vannak a mindennapi életünkre akár hiszünk benne, akár nem. A fa törzsét, koronáját látjuk, de a föld alatti része láthatatlan számunkra. Pedig az is ott van sokszor nagyobb terjedelemben, mint maga a növény. És a fa, a föld alatti része nélkül elpusztulna, ők együtt, a látható és a láthatatlan dolgokkal alkotnak egy tökéletes egységet. Hasonlóképpen vannak ezek a törvények is, mert az életünk a törvények betartásával lesz csak egységben.

12 Univerzális törvény

 

 1. Univerzális törvény – Az isteni egység törvénye

Minden mindennel összefügg és mindenki mindenkihez kapcsolódik. Amit gondolunk, mondunk és hiszünk, az hatással lesz másokra és a körülöttünk levő univerzumra is. Független attól, hogy az emberek közel, vagy távol vannak tőlünk, vagyis sem az idő sem a tér nem befolyásolja ezt. A törvény segít nekünk felismerni azt, hogy mindannyian végtelenül értékes emberek vagyunk az Univerzumban.

 1. Univerzális törvény – A rezgés törvénye

Minden a világegyetemben mozog, rezeg és körkörös mozgást végez. Semmi sem nyugszik és minden dolog energiából áll. Érzések, érzelmek, gondolatok, vágyak, szavak hasonló rezgésű energiákat vonzanak. Mindennek saját rezgésű frekvenciája van, éppen ezért az öröm vonzza a boldogságot, a hála a jólétet, a szomorúság pedig a rossz dolgokat. Amikor valakihez vonzódunk, az is azért van, mert hasonló az illető energiája, a miénkkel. Ha nem vagyunk valamivel megelégedve, akkor azt ne terjesszük, mert a másoknak átadott negatív rezgések, felerősödve jönnek vissza hozzánk.

 1. Univerzális törvény – A cselekvés törvénye

Ezt a törvényt alkalmazni kell ahhoz, hogy a földi dolgokat feltárhassuk. Van egy különbség, hogy kik vagyunk és kik akarunk lenni és hogy ezért mit vagyunk hajlandóak megvalósítani. Mindig erőfeszítéseket kell tennünk, hogy céljaink sikerüljenek. Ezért cselekvésekre van szükségünk, amelyek támogatják szavainkat, érzéseinket, gondolatainkat. Ezek különböző eredményekhez vezetnek, attól függően, hogy miképp döntöttünk. Ez egy olyan folyamat ami tanít minket és segít nekünk növekedni.

 1. Univerzális törvény – A megegyezés törvénye

Ez az univerzális törvény kimondja, hogy a körülöttünk levő világ a belső világunk visszatükröződése, ezért felelősséget kell vállalnunk saját életünkért. A fizikai világ energiája, világossága, rezgései, megegyeznek a világegyetemi elvekkel. A végtelenül kicsi és a határtalanul nagy világ közötti kapcsolatot is ez magyarázza. Átvehetjük az uralmat életünk felett és megváltoztathatjuk a körülményeket belülről.

 1. Univerzális törvény – Az ok és okozat törvénye

Semmi sem véletlen és semmi sem történik az egyetemes törvények nélkül. Minden ok hatással, eredménnyel és következményekkel jár. Minden gondolatunknak és cselekedetünknek a reakciója egy eredmény megszületése. Mi döntjük el, hogy melyik utat választjuk és döntésünkkel létrehozzuk azokat a körülményeket, amelyek összhangban vannak ezzel a választásunkkal. Minden döntésünknek következménye van mert minden szó gondolat, cselekedet tele van energiával, így a választásunk körülményeket teremt számunkra.

 1. Univerzális törvény – A viszonzás törvénye

Ez az univerzális törvény az ok és a hatás továbbfejlesztett változata, mert az okok hatással vannak az áldásokra és a bőségre. Ha választásnál olyan döntéseket hozunk ami összhangban van életünk céljával, akkor reményeket, áldásokat, csodákat várhatunk. Ha mi vagyunk a szeretet, az öröm, a béke, a bizalom és a nagylelkűség forrása, akkor mi is ezeknek az ajándékoknak a fogadói leszünk. Tetteink látható ajándékokba, pénzben, barátságokba, áldásokba fognak visszaköszönni. A viszonzás különféle formái, az életünkben végrehajtott cselekedeteinknek látható hatásai lesznek.

 1. Univerzális törvény – A vonzás törvénye

Ez az univerzális törvény megmutatja, hogy teremtjük meg azokat a dolgokat, eseményeket, személyeket, aki az életünk részévé válnak. A gondolataink, érzéseink, szavaink, tetteink energiákat termelnek, melyek szintén energiákat vonzanak. A pozitív energiák pozitív, a negatív energiák negatív energiákat szülnek. Amit a figyelem középpontjába helyezünk, azt vonzzuk be a mindennapjainkba. Ha negatívan gondolkodunk, akkor azt a bizonyos problémát hívjuk be az életünkben, de ha a megoldásra összpontosítunk, akkor a siker lehetőségét aktiváljuk.

 1. Univerzális törvény – Az örök energiaátvitel törvénye

Mindenkinek hatalma van a felett, hogy bármikor megváltoztathatja az életfeltételeit, ha nem érzi boldognak magát. A magasabb rezgésű energiák kevesebb energiát fogyasztanak. Minden félelem alapú ellenállás, blokkolja a gondviselést az életünkben. Ezért az életünk energiáit megváltoztathatjuk az egyetemes törvények megértésével. Ezeknek az elveknek az alkalmazásával, pozitív változást hozhatunk életünkbe.

 1. Univerzális törvény – A relativitás törvénye

Az életben mindenki megoldandó problémákat fog kapni, hogy a “belső fényük” erősödjön. Az élet lehetőséget biztosít tanulásra, fejlődésre, növekedésre és a kihívások visznek minket közelebb a célokhoz. A nehézségeket lépcsőfokoknak tekintsük, ne pedig problémáknak. Ez az univerzális törvény megtanít minket arra, hogy minden probléma amit átélünk, nem a legrosszabb, mert másnak még nálunk is rosszabb helyzet, sors jutott. Minden csak nézőpont kérdése. Mindenkinek problémákat kell kapni, hiszen azok leckék számunkra, hogy megerősödjünk egy bizonyos helyzetben. A problémákat pedig azért kapjuk a sorstól, mert meg tudunk birkózni vele. Ne töltsünk időt a boldogság keresésével, hiszen már benne vagyunk csak észre kell vennünk.

 1. Univerzális törvény – A polaritás törvénye

Mindenben ellentmondás van és mindennek van ellentéte is. Boldogság – szomorúság, könnyű – nehéz, előre – hátra, ezek ellentétes jelentésű szavak és mi választjuk őket mikor döntések előtt állunk. Megsemisíthetjük és átalakíthatjuk a nem kívánatos gondolatokat, azáltal, hogy az ellenkező pólusra koncentrálunk. A teljes sötétség után értékeljük a fényt. Csak ha csalódtunk már, akkor tudjuk értékelni az őszinte emberi kapcsolatokat. Ez a mentális rezgések törvénye és a pozitív gondolatokkal erősebbek leszünk.

 1. Univerzális törvény – A ritmus törvénye

Minden vibrál körülöttünk és megfelelő ritmusra mozog. Ezek a ritmusok különböző ciklusokat, évszakokat, fejlődési folyamatokat hoznak létre. Minden egyes ciklus az Univerzum szabályszerűségét tükrözi. Minden a megfelelő időben történik. A nagy mesterek tudják, hogyan kerekedjenek felül a ciklus negatív részei felett. Mert a negatív gondolatokat, vagy nem engedik be a tudatukba, vagy tisztába vannak vele, hogy a vihar után, kiderül az ég.

 1. Univerzális törvény – A nemek törvénye

A nemek törvénye, a férfi és a női szimbólum mindenhol jelen van. A természetben is ezt a két nemet látjuk, például a nap a férfi, a hold a nő szimbóluma. A Jin a nőt, a Jang a férfit szimbolizálja és a kettőből lesz egy egész és így keletkezik egy kiegyensúlyozott egység. Mindkettőre szükség van az élet tökéletes létezésére.

Ez a 12 univerzális törvény segít nekünk abban, hogy rájöjjünk mi vagyunk a saját életünk irányítói. Gondolatainkkal választási lehetőségeket teremtünk, amik meghatározzák a cselekedeteinket és segítségükkel, megváltoztathatjuk a sorsunkat.

A következő közösségi médiafelületeken is szeretettel várlak, így nem maradsz le, az újdonságokról.

Péter Anita Helga – Tudatosság Tréner

Access Consciousness® Minősített Facilitátor (CF),  Access Bars®, Facelift®, Body® kezelő és Facilitátor 

A következő közösségi médiafelületeken is szeretettel várlak, így nem maradsz le, az újdonságokról.

Szeretnél fejlődni, segítségre van szükséged? Jelentkezz Konzultációra vagy Kezelésre MOST!

Már ismered az Access Consciousness-t és Tanfolyamot keresel? Mit teremthetünk együtt, ha engem választasz?

Forrás

Ha szeretnél még hasonló éredekes cikkeket olvasni, kérlek látogass el a Központi Blog-oldalamra is…!

Köszönöm, ha megosztod: