A bőség kifejezés egy olyan túlcsordult állapot, ahol minden szükségletünk teljesül, minden lehetséges és nem szenvedünk semmiben hiányt az életünkben. A személyes fejlődés mesterei azt mondják, hogy a bőség hamarabb jön el, ha már akkor megéljük a bőség érzését, mielőtt még ténylegesen megérkezne. De! Ne lepődjünk meg, azon, hogy az Univerzum kicsit titokzatos módon működik, hiszen nem fog mindent odaadni nekünk, csak azt amire szükségünk van és megérdemeljük.

 

Hogy a bőség megteremtése tökéletesen működjön…

 

1. Lássuk a világot bőséget nyújtó, barátságos helynek

Ha más szemmel kezdjük nézni a világot, rájövünk, hogy semmi sem korlátoz minket. Mikor meglátjuk benne a lehetőségeket, magasabb rezgéseken kezdünk létezni és ezáltal magasabb frekvenciájú dolgokat kezdünk vonzani. Felismerjük, hogy a világ körülöttünk barátságos és minden a mi fejlődésünkért, boldogságunkért történik és nem pedig ellenünk.

2. Használjunk megerősítéseket

Ezeknek a megerősítéseknek a segítségével, a vágyainkkal vibráló összhangban kerülünk. Az a célunk ezekkel a mondatokkal, hogy megszüntesse a távolságot a céljaink és a jelenlegi helyzetünk között.

Pl. Sikereket és bőséget vonzok az életembe!

A siker, a gazdagság, a jólét nem jön el magától, nekünk kell komoly erőfeszítéseket tenni értük. A vágyainkat csak akkor tudjuk elérni, ha nagyon határozottan és eltökélten hiszünk magunkban és hogy céljainkat meg tudjuk valósítani.

3. Győzzük le a hiedelmeinket

A hiedelmek azok a belső hangok, amelyek folyamatosan duruzsolnak nekünk.
Pl. Nem vagy képes erre, ezért kár is megpróbálnod!
Ezeket a hiedelmeket le tudjuk győzni, mert az eddigi életünkben, általában gyermekkorunkban ránk aggatott téves tulajdonságok. Ne támaszkodjunk a minket körülvevő hiedelmeinkre, mert a bőség megteremtésében gátolni fognak minket. A negatív gondolatok és a rossz tanácsok helyett, képzeljük el a vágyainkat, amivel egyek vagyunk és hogy szabadon áramolnak felénk. Majd játszuk le azt is, hogy már a miénk és akkor nem veheti el tőlünk senki.

4. A jelenben gondolkodjunk

Csak olyan gondolatokat aktiváljunk amely összhangban van szándékunkkal az elérni kívánt bőség hatalmával. Ezek a pozitív gondolatok, a kedvesség, szeretet, szépség, kreativitás, terjeszkedés, bőség, béke. Ha azt gondoljuk, hogy most reménytelen a helyzetünk ebben a pillanatban, akkor változtassunk a gondolatainkon. Mondjuk azt, hogy “ Jól érzem magam! “ Ezzel az alacsony energiájú gondolatok helyett aktiválunk egy másik pólust. Ahol a gondolataink már azt közvetítik, hogy jól érezzük magunkat, így a bőség megteremtése hatékonyan fog működni. Ha jól érezzük magunkat, minden szépnek és jónak látunk. Így nagyobb lesz a motiváció mert tettre készek és megállíthatatlanok leszünk.

5. A cselekvéseink támogassák a bőség és a sikeresség érzését

Cselekedjünk úgy, mintha a bőség és a siker már megérkezett volna. Meséljünk az embereknek szenvedéllyel róla. A telefonban kedvesen és inspirálóan beszéljünk a partnerünkkel. Az állásinterjúra bizalommal és örömmel menjünk. Olvassunk inspiráló könyveket és beszélgetésünk is mindig azt tükrözze, hogy készülünk valami új létrehozásában az életünkben.

6. A bőség és a siker mások javát kell hogy szolgálják

Fontos tudnunk, hogy ha kapunk, vagyis veszünk a bőségből amit az Univerzum nagylelküen ad, annál többet kell megosztanunk másokkal. Ez a nagylelkűség viszont azt eredményezi, hogy mi is jól járunk, hiszen az egyetemes nagylelkűség körforgásába kerülünk. Észre fogjuk venni, hogy jó adni, akár csak tapasztalatot, egy biztató szót, baráti segítséget. De természetesen a segítségnyújtásunk legyen önzetlen, ne várjunk viszonzást, bármit adunk, még többet kapunk, rosszul nem járhatunk. Ha segítünk valakinek, akkor hozzájárulunk a nagyobb jóhoz, növeljük a saját vibrációnkat, így többet kapunk a saját életünkben is.

7. Figyeljünk a pozitív érzelmeinkre

Az érzelmeink irányításával közelebb kerülünk a belső irányító rendszerünkhöz, a pozitív elménkhez. A pozitív érzelmeink mint például a boldogság, vagy a szenvedély, arra utalnak, hogy a szellemünkkel egyek vagyunk. Ezek a gondolatok, mind inspirálnak minket és aktiváljuk a nyugvó erőket, amelyek segítenek, hogy a bőség akadálytalanul áramoljon felénk. Amikor viszont az alacsony energiaszintű érzelmek hatalmasodnak el felettünk, ilyen a düh, kétségbeesés, harag, szorongás, gyűlölet, hiába erősek a vágyak, blokkoljuk őket. Fontos hogy a vágyaink teljes szinkronban legyenek a szándékunkkal.

8. A bőség megérkezése után is legyünk nagylelkűek

Ne hagyjuk abba a bőség energiaáramlását azután, hogy megérkezett és birtokoljuk. Tartsuk folyamatos mozgásban és használjuk a jólétet mások szolgálatára. Minél többet gyakoroljuk ezt, annál inkább vibráló harmóniába maradunk a bőséggel, amit bevonzottunk magunknak. Hálánk jeléül, továbbra is úgy kell viselkednünk, mintha még mindig várnánk a jólétet, így ennek a körforgásnak, állandó, akár örökös tagjai maradunk.

9. Fektessünk hangsúlyt a belső béke megteremtésére

Rendszeresen meditáljunk, hiszen ez a gazdagság és a sikerünk forrása. A bőség csak akkor tud áramolni, ha megvan a belső békénk. Azt pedig semmi mással nem helyetesíthető, csak ha szánunk magunkra mindig egy csöndes pillanatot, amikor befelé figyelünk.

10. És végül legyünk hálásak

Fejlesszük ki a hálával kapcsolatos hozzáállásunkat és legyünk hálásak mindenért ami velünk történt az életünkben. Ezt tegyük meg akkor is, ha a bőség még nem érkezett meg. Elismeréssel és tisztelettel nézzünk, a várakozással szemben. Még életünk legrosszabb napját is meg lehet közelíteni hálával. Minden ami a vágyaink felé visz, az szükséges. A rossz dolog is kellenek és ha azokért is hálásak tudunk lenni, mert egy más megvilágításban nézzük a dolgokat akkor a bőséget amit behívunk, senki sem tudja majd feltartóztatni.

A bőség bevonzása a gondolatainkon keresztül történik és a pozitív érzelmeink hatására keletkeznek.. Vonzáson és energián keresztül működik, hiszen minden vibrál, még a gondolataink is rezgő frekvenciával rendelkeznek. Ha pedig ezek magas pozitív energiák, akkor nem is tudunk mást vonzani, csak a jót.

Tehát, azt a csodálatos világot, amelyre az Univerzum segítségével áhitozunk, megteremthetjük magunknak, hiszen amire vágyunk, az bennünk van!

Péter Anita Helga – Tudatosság Tréner

Access Consciousness® Minősített Facilitátor (CF),  Access Bars®, Facelift®, Body® kezelő és Facilitátor 

A következő közösségi médiafelületeken is szeretettel várlak, így nem maradsz le, az újdonságokról.

Szeretnél fejlődni, segítségre van szükséged? Jelentkezz Konzultációra vagy Kezelésre MOST!

Már ismered az Access Consciousness-t és Tanfolyamot keresel? Mit teremthetünk együtt, ha engem választasz?

Forrás

Ha kíváncsi vagy hogyan hatnak ránk a Pozitív megerősítések, Kattints ide! 

Ha szeretnél még hasonló éredekes cikkeket olvasni, kérlek látogass el a Központi Blog-oldalamra is…!

Köszönöm, ha megosztod:

Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!