Mi a szösz az a kvantumfizika, kérdezhetnéd jogosan.

 

A kvantumfizika igazából a lehetőségek fizikája. A kvantumfizikusok rájöttek, hogy minden fizikai dolog, esemény, körülmény az Univerzumból származik. Az Univerzum pedig képes a gondolatainkra aprólékosan reagálni. A kvantumfizika felfedi azt, amit a bölcsek, tanítók, mesterek, filozófusok ősidők óta tanítanak az életről. Azt mondják minden a semmiből érkezik. Minden mozgásban van. Minden energiából áll. Minden a gondolat hatására jön létre. Ez viszont azt bizonyítja, hogy minden körülöttünk levő dolog összefügg a kvantumfizikával.

A kvantumfizika egy speciális tudományforma, amely választ ad arra, hogyan jön létre, minden kézzel fogható dolog a világban.

Később kiderül, hogy milyen sok köze van, a boldogságunkhoz és a sikereinkhez is az életben, de kicsit vissza kell menni egy-két ismert fizikusig…


Einstein kimondja, hogy az Univerzumban a legkisebb részecske is ugyanabból az anyagból tevődik össze, mint a legnagyobb.
Ez az anyag pedig, a tiszta energia, ami minden dolgot alkot, körülöttünk  az egész Világegyetemben. Einstein szerint Világegyetem, az Univerzum, a Tejútrendszer, a Föld, a teremtmények, a szerveink, a sejtek, a molekulák, az atomok, a subatomikus részecskék, mind egy anyagból vannak.

Ebből a tényből következik az is, hogy a fák, a madarak csiripelése, a színek, a kutyánk, a telefonunk, amin ezt az írást is olvassuk, az oxigén, a szél, az érzelmek, a gondolatok, az ízek és még sorolhatnánk, mind ugyanabból az energiából állnak.

Igen ám, de Einstein azt mondta az energia részecske.

Viszont jött Thomas Young, egy fiatal tudós, ő meg azt mondta az energia hullám.

Majd jött egy harmadik tudós, Neils Bohr aki azt mondta, hogy az energia hullámként is, de részecskeként is létezhet.

 

3 tudós 3 féle dolgot állít, de kinek van igaza?

 

Einstein nem veszít fényéből…meglepő lesz a válasz! 

1927-ben Belgiumban, Brüsszelben, Neils Bohr és néhány kvantumfizikus egy hihetetlen felfedezést tett, ma a “koppenhágai értelmezés” néven ismert ez a kísérlet. 

A tudósok által vizsgált szubatomi részecskék, aszerint alakultak át, hullámokká, vagy részecskékké, hogy a vizsgáló személynek, milyen saját gondolatai voltak. Vagyis a vizsgált energia a tudós gondolatától és a hitétől változott. Ha a tudós hullámokat látott, akkor azzá alakult, ha pedig részecskéket, akkor az lett belőle.


Hihetetlen, de itt még itt nincs vége… mert van még egy kísérlet, amiről beszélni kell, ez pedig Max Planck nevéhez fűződik, a felfedezés neve pedig a Quantum Entanqlement, magyarul (kvantum-összefonódás). A tudósok felfedezték, hogy ezek a részatomos részecskék, amit szétválasztanak egy laboratóriumi környezetben, kommunikálni tudnak egymással. És ami még ennél is meglepőbb, hogy a két részecske között ez a vibráció, azonnal megérkezik, független attól, hogy milyen messze vannak egymástól.

Így bebizonyosodott, az energia közötti kommunikációnak, sem térre, sem időre nincs szüksége!

Az energia össze tud kapcsolódni, más energiával, vagyis a fény sebességnél is gyorsabban ér célba, mert az energia nem megy sehova. Ha pedig egy helyben állva kommunikál, akkor gyorsabb a fény sebességénél.
De felmerülhet bennünk a kérdés, hogy egy-egy részecske hogyan lehet egyszerre két helyen is, egy időben. Kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a két részecske közötti távolság csak illúzió. Vagyis olyat látunk ami nincs is ott. Mint amikor a forró pusztában látjuk a messzeségben a tavat, de az valójában, csak az agyunk szüleménye. A gondolataink vetítik oda.

Ez pedig azt a hihetetlen dolgot jelenti, hogy a Világegyetemben minden összekapcsolt végtelen energia, képes kommunikálni egymással, tér és idő tekintet nélkül és ehhez csak a GONDOLATAINKRA van szükség.

Van még egy másik kísérlet, ami még ezt is kicsit túlszárnyalja! Egy Cleve Baxter nevű tudós, vizsgálatokat folytatott az amerikai hadseregben. Egy férfi szájából DNS mintát vett és azt vizsgálta a miközben a férfival különböző produkciókat nézettek a televízión.  A férfi érzelmi változásaira, a DNS is azonnal reagált.
Cleve Baxter ugyanezt a kísérletet megismételte, de több száz mérföld távolságról vizsgálta a férfitól vett DNS-t. Az eredmények ugyanazok voltak. A DNS ismét azonnal reagált a férfi minden reakciójára, tértől és időtől függetlenül.

„Akit nem ráz meg a kvantumelmélet, az nem értette meg”

 

Ennek a Niels Bohr idézetnek sok a valóságalapja, hiszen láthatjuk hogy a kvantumfizika egy olyan tudományág, ami a boldogságinkért is felelős! Hiszen a kvantumfizikai kísérlet megerősít minket abban, hogy a gondolatainkkal bármit megváltoztathatunk. Befolyásolni tudjuk az embereket, a környezetünket amiben élünk, de befolyásolni tudjuk, így a jövőnket is!

A tanítók, mesterek már évezredek óta így élnek. Megdöbbentő, de ők ezt mindenféle kísérletek nélkül tudták és tanították régen és napjainkban is.

Képesek vagyunk átformálni, az életünk eseményeit, csak rajtunk múlik, hogy hogyan gondolkozunk, hogyan érzünk, mert ezek a gondolatok, lesznek felelősek a céljaink megvalósításáért.

Minden csak rajtunk múlik!

Ha úgy döntünk boldogok akarunk lenni, akkor boldogok leszünk!

 

Ha viszont úgy gondoljuk, hogy boldogtalanok vagyunk, akkor boldogtalan életünk is lesz!
Ez a hatalom, óriási felelősség, ezért bánjunk kegyesen vele!

Ha hiszünk a legfontosabb vágyainkban, akkor egy hullám a kvantummezőben csak arra vár, hogy megvalósítsa a vágyainkat.

Mert mi vagyunk a sorsunk, a boldogságunk és a sikereink egyetlen irányítója!

Tudtad, hogy a tudomány jelenlegi technikai fejlettségi szintje lehetővé teszi, hogy a Kvantumfizikát saját egészségünk védelme érdekében felhasználjuk?

Kattints, vedd fel velem a kapcsolatot és kérd a tájékoztatómat!

Péter Anita Helga – Tudatosság Tréner

Access Consciousness® Minősített Facilitátor (CF),  Access Bars®, Facelift®, Body® kezelő és Facilitátor 

Forrás

A következő közösségi médiafelületeken is szeretettel várlak, így nem maradsz le, az újdonságokról.

Ha szeretnél még hasonló éredekes cikkeket olvasni a Kvantumfizika témaköréből,  kérlek látogass el a az alábbi Blog-oldalara is…!

Köszönöm, ha megosztod: