Akármerre járunk, ismétlődő számok tűnnek fel mindenhol. Pont 10:10 perckor nézünk az órára, a postán a sorszámunkon is feltűnik a 10-es. Mit jelentenek ezek az ismétlődő számok? Ezzel az Univerzum szeretne nekünk üzenni valamit, amit meg kellene tennünk, de nevezhetjük angyali üzenetnek is. Először fel sem fog tűnni, hogy ezek a számok ismétlődnek, de mikor rájövünk, a csodálkozás után, érdemes megfejteni a jelentésüket, hiszen ezek az üzenetek személyesen csak nekünk szólnak.

Figyelmeztetnek valamire, vagy csak útmutatást szeretnének adni és ez nagy szó, mert fentről vigyáznak ránk. Ha ez tudatosul bennünk, akkor elindultunk a lelki ébredés szintjén. Amikor már ráeszméltünk, hogy nem csak annyi az élet, hogy eszünk dolgoznuk, alszunk, hanem több annál, mert kitárul a világ. Hiszen az Univerzum olyan mélységekre és magaslatokra képes az életünkben, hogy mi magunk is el fogunk ámulni, ha megtapasztaljuk.

 

Az ismétlődő számok jelentése

 

Az Univerzumban minden, tiszta matematika. A körülöttünk lévő számoknak, saját rezgésű frekvenciája van és szabályos geometriai formák vesznek körül mindenhol minket. Gondoljunk csak egy hópehelyre, a virág szirmaira, de akár a pókhálóra, mindegyik tökéletes geometriai formát alkot. A világrajövetelünk pillanatában a nevünkkel és a születési dátumunkkal szerzünk egy egyedi kódot. Ami csak a mi személyes számunk és az fog végigkísérni minket egész életünkben. Tehát a számok alkotják az Univerzumot is és ezekkel olyan jelzéseket kapunk, amire a legkönnyebb figyelnünk. Hiszen kapunk valami fontos információt és segítséget az életünkhöz.

Ismétlődő számok – az 1-es

Az 1-es szám általában egy új kezdetet, egy új ciklust jelent az életünkben. Arra figyelmeztet, hogy ideje elengedni a múltat, elindulni egy új úton, amit fogadjunk szeretettel.
Az 1-es szám, az egyéniséget, a bizalmat, és a vezetést is jelenti. Ez a szám jelzi, hogy egyéniségünk erős, bízunk magunkban és ezért jó vezető módjára, képesek vagyunk a változásra. Higgyjünk magunkban és a képességeinkben, itt az ideje, egy új projekt, vagy egy új vállalkozás beindításához.

Mit jelent a 11, 111, 11:11 ?

Az 11-es mester szám, ez azt jelenti, hogy az 1-esnél magasabb rezgése van. A 111-es pedig, az eredeti szám jelentését erősíti. Ezek a számok figyelmeztetnek minket arra, hogy tudatos teremtői vagyunk az Univerzumnak és hogy a gondolataink valóságos dolgok. Ez a szám a vonzás törvényéhez kapcsolódik, cselekvésre buzdít és azt jelzi nekünk, hogy valósítsuk és éljük meg álmainkat. A 11:11 egy nagyon erős számsor, szinte az angyalok harsonát fújnak nekünk, hogy észrevegyük a lelki ébredés és a felemelkedés jelét. Ez a szám azt mondja, hogy kövessük a belső bölcsességünket, növeljük a tudatunkat és bízzunk az Univerzumban.

Ismétlődő számok – a 2-es

A 2-es szám a kettőségről, az intuicióról és a kapcsolatokról szól. Hallgassunk az intuíciónkra és ne hagyjuk hogy mások eltérítsenek céljaink megvalósításától. Ez egy figyelmeztető szám, hogy szánjunk több időt a partnerünkre és a kapcsolatainkra is. Ideális idő a romantikára, az érzelmek és a szeretet kimutatására és engedjük, hogy minket is szeressenek. Köze van az életünk egyensúlyához, ezért arra is figyelmeztet, hogy a megfelelő időben bátran mondjunk nemet.

Mit jelent a 22, 222, 22:22?

Ezek a számok is azt erősítik, hogy megragadjuk a lehetőségeket és ösztönözze az álmaink valósággá válását. Higgyünk és bízzunk a megérzéseinkben, hogy valami csodálatos dolgot vagyunk képesek létrehozni. Jelezheti azt is, hogy kezdjük el a közösség építését hasonló érdeklődésű emberekkel, akik segítenek nekünk elérni eredeti céljainkat. Ha mostanában elszigeteltük magunkat emberektől a számok jeleznek nekünk, hogy menjünk ismét közéjük.

Ismétlődő számok – a 3-as

A 3-as szám a kreativitás és az igazság kifejezése. Van bennünk valami amit ki szeretnénk fejezni, akár érzelmileg, kreatív gondolatok, vagy üzleti vállalkozás. Egy olyan karrier megvalósítására figyelmeztet, ami közel áll a szívünkhöz, csak eddig nem volt merszünk belevágni. Itt az ideje egy új hobbi vagy egy kreativ törekvés kipróbálására. Szocializálódjunk, foglalkozzunk többet a barátainkkal és nevessünk többet. A 3-as, egy szent szám is, a szentháromság szimbóluma, tehát ha látjuk ezt a számot, azt is jelzi nekünk, hogy jó úton vagyunk.

Mit jelent a 33, 333?

Ha ezek a számok ismétlődnek, akkor figyelmeztetnek, hogy ajándékozzunk a világnak és osszuk meg tudásunk másokkal. A természettől kapott tehetségünkről van szó és higgyük el, hogy értékesek vagyunk és látásmódunk, szavaink erőt adhatnak másoknak..  

Ismétlődő számok – a 4-es

Ez a szám a stabilitásról szól. Meg kell építenünk a biztos alapokat. Akár az otthonunkról van szó, vagy biztos anyagi javak megteremtése a cél, vagy a saját testünkre kell jobban odafigyelnünk. Az egészségünk alapjait tegyük le, töltsünk több időt a szabadban, arra is figyelmeztet, hogy fektessünk be magunkba, vagy egy üzletbe, vagy akár egy ingatlanba. Ez a szám a becsületességről és a tisztességről is szól. Figyelmeztethet arra, is hogy becsületesek vagyunk – e, másokkal és magunkkal is és követjük – e az értékeinket.

Mit jelent a 44, 444?

Minden kettős szám, különlegesnek számít, mert magasabb rezgésen működik. Ha ezt a számot látjuk, bízhatunk abban, hogy a kemény munkánk kifizetődik. Az Univerzum azt üzeni nekünk, hogy amit csinálunk, azt folytassuk, mert isteni vezetés részei vagyunk és az ötleteink hamarosan valósággá fognak válni.

Ismétlődő számok – 5-ös

A változás benne van a levegőben. Készüljünk fel az előttünk álló pozitív fordulatokra. Szakítsuk meg az eddigi rutinunkat, hogy bekövetkezzenek a változások életünkben. Akár egy új állás, ha a régiben már nem tudunk kiteljesedni és befásultak vagyunk. Akár a saját vállalkozásunknak adjunk egy új löketet, reklámozzuk magunkat. Menjünk többet emberek közé és szórakozzunk. Az 5-ös szám a szabadságról, a kalandról és a kockázatvállalásról szól. Arra ösztönöz, hogy merjünk szabadok lenni, utazzunk és bátran vállaljunk kockázatot.

Mit jelent az 55, 555?

Ugyanaz a jelentése mint az 5-ösnek, de felerősíti, nyomatékosítja bennünk, hogy nagy változások fognak jönni az életünkbe. Szinte felkészítenek ezek a számok a nagy ugrásra minket. Ezek a számok a spirituális ébredéshez kapcsolódnak. A változások hatására rezgéseink változnak, fejlődünk, emelkedünk. Már nem azok leszünk, mint akik a változások előtt voltunk. Embereket kell elengednünk akik már nem szolgálnak minket, de bíznunk kell abban, hogy a változás jobb helyre visz minket.

Ismétlődő számok – 6-os

A 6-os szám a szeretethez és a családhoz kapcsolódik és a kapcsolatok javításáról szól. Ha egyedül vagyunk, akkor a szám jelzi, hogy a szerelmünk már úton van felénk. Ha társas kapcsolatban élünk, akkor arra figyelmeztet, hogy több minőségi időt töltsünk partnerünkkel, vagy családunkkal. Győződjünk meg róla, hogy anyagi jólétünket, egyensúlyba hozzuk az érzelmi gazdagsággal. Vigyázzunk egészségünkre, főleg ha családunk van, hiszen akkor több a felelőségünk is. Hallgassunk zenét, keressük a hétköznapi szépségeket, hogy a harmónia helyreálljon életünkbe.

Mit jelent a 66, 666?

Az emberek félnek a 666-os számtól, mert sokan az ördöggel kapcsolják össze, de ez a szám igazából egy kedves szám. Még az önszeretetnél és a szerelemnél is magasabb, mert az univerzális szeretetről szól. Nyissuk meg a mások szívét, az önzetlen szeretetünk osztogatásával, így pozitív változást hozunk a körülöttünk élő emberek számára. A 666-os szám az egységről szól, hogy egyek vagyunk mindenkivel és azt jelzik nekünk az angyalok, hogy nem vagyunk egyedül.

Ismétlődő számok – 7-es

Ez a szám az igazság kereséséhez és megtalálásához kapcsolódik. A 3-as szám sürget minket, a 7-es viszont arra figyelmeztet, hogy lassítsunk, kicsit vonuljunk el a külvilágtól. Forduljunk befelé, erősítsük a belső énünket, akár meditálással. A mentális énünket valószínű elhanyagoltuk, túlságosan is a munkára koncentráltunk és most figyelmeztet a 7-es minket, hogy stop. Arra ösztönöz, hogy ne beszéljünk, hanem hallgassunk, halljuk meg az Univerzum üzenetét. Olvassunk néhány spirituális könyvet, vagy tanulmányozzunk egy kis filozófiát, mert a válasz ott lesz a kérdéseinkre.

Mit jelent a 77, 777?

Ezek a számok is azt erősítik, hogy merüljünk el az ősi bölcsességek és a természeti erők útmutatásában. Figyelmeztet, hogy készen állunk-e arra, amit a vezetőink mutatni akarnak nekünk. Fejlesszük az intuíciónkat, hogy minél könnyebben kapcsolódni tudjunk. Ezek a számok mások inspirálását, tanítását jelzik nekünk. Bízzunk az Univerzumban és a belső bölcsességünkben és engedjük el félelmeinket.

Ismétlődő számok – 8-as

A 8-as szám a pénzügyekhez és a pénzhez kapcsolódik. Ha ezt a számot látjuk, ideje költségvetést készítenünk, vagy a tartozásainkat próbáljuk meg visszafizetni. Ez a szám arra is utal, hogy a pénzügyeink javulni fognak. Koncentráljunk a karrierünkre és ideális idő belekezdeni egy vállalkozásba is. A 8-as arra is figyelmeztethet, hogy ne legyünk kapzsiak, ne engedjük anyagi helyzetekben győzni az egónkat. A kínaiak a 8-as számhoz kapcsolják a bőséget és a jólétet. Ott ez a szám annyira misztikus, hogy egy 8. emeleten lévő lakás, vagy egy 88-as házszámért, a piaci árnál is magasabb árat is képesek fizetni.

Mit jelent a 88, 888?

Ezek a számok is erősen összefüggenek a vonzás törvényével és biztosítanak minket arról, hogy az Univerzum veszi az igényeinket és az angyalok segítenek abban, hogy a jólét megteremtődjön az életünkben. Figyeljünk a gondolatainkra és a pozitív hozzáállást erősítsük magunkban. Szabaduljunk meg a szegénység fogalmától és a saját hiedelmeinktől, melyek blokkolnak minket, a bőség megteremtésében.

Ismétlődő számok – 9-es

Amikor ismétlődő 9-eseket látunk, akkor az Univerzum jelzi, hogy valami befejeződött és lezárult egy ciklus az életünkben. Készen kell állnunk erre, hogy elengedjük ami már nem szolgál minket és tovább kell haladni. A konfliktusokat is tisztázzuk a kapcsolatainkban, ami szintén a lezárásról szól. A befejezésen kívül még az önzetlenséget is jelzi. Figyelmeztet arra is, hogy vállaljunk önkéntességet egy jótékonysági szervezetnél. Higgyünk magunkban, hiszen erősek vagyunk és osszuk meg fényünket másokkal.

Mit jelent a 99, 999?

A spirituális ébredéshez és a felemelkedéshez kapcsolódnak. Bizonyos változások állnak be az életünkben és ezt nehéz lehet elfogadni. Az angyalok ezekkel a számokkal üzennek, hogy bízzunk bennük, mert életünkben, valami fantasztikus változás fog bekövetkezni. Ne féljünk a régi dolgok lezárásától és merjünk továbblépni, ahol már vár minket a fény.

Ismétlődő számok – a nulla

A 0 mindig az előtte álló szám jelentését erősíti. A végtelen teljességet és a tiszta lehetőségeket képviseli, valamint a lelki ajándékokat jelöli. A nulla, egy univerzális energia és arra emlékeztet, hogy minden összekapcsolódik és hogy mindannyian egy törvénybe létezünk. A 0 szám rezgése, a végtelenséggel, az örökkévalósággal és az egységgel kapcsolódik össze.

Mit jelent a 00 és a 000?

Ez a két szám nagyon különleges, mert azt jelenti, hogy az életünk lenullázódik. Kezdeni fogunk valami újat, számos lehetőség kínálkozik számunkra és szinte minden út megnyílik előttünk.

Amikor vegyes számkombinációt látunk, pl, 11:44 perc, akkor is egyszerű a helyzetünk, mert az azonos számokat szét kell szedni és külön értelmezni őket. A 11-es az újrakezdés, a 44-es, pedig, hogy keményen kell dolgoznunk a jövőnk építésén.

Láthatjuk, hogy az Univerzum milyen egyszerűen és nyíltan üzen nekünk a számok segítségével, de lehet ez akár egy angyali segítség is. Az tény, hogy a számok léteznek, a mindennapjaink részei és minket is a személyi számunk alapján tartanak nyilván.

Talán balgaság lenne nem tudomást venni róluk, hiszen lehet, hogy tényleg súgnak nekünk…

Péter Anita Helga – Tudatosság Tréner

Access Consciousness® Minősített Facilitátor (CF),  Access Bars®, Facelift®, Body® kezelő és Facilitátor 

A következő közösségi médiafelületeken is szeretettel várlak, így nem maradsz le, az újdonságokról.

Szeretnél fejlődni, segítségre van szükséged? Jelentkezz Konzultációra vagy Kezelésre MOST!

Már ismered az Access Consciousness-t és Tanfolyamot keresel? Mit teremthetünk együtt, ha engem választasz?

Forrás

Ha szeretnél még hasonló éredekes cikkeket olvasni, kérlek látogass el a Központi Blog-oldalamra is…!

Köszönöm, ha megosztod: