Amikor Valódi Önmagadként létezel.

 

Avagy hogyan kapsz szárnyakat és leszel képes elképesztő dolgokat véghezvinni az életeben. Varázslat leszel TE magad.

Témája: Being You (tisztításokkal)

Rövid, ámde annál tartalmasabb Access-es pályafutásom alatt, ez a kurzus az, ami igazán piszkálta a fantáziámat. Elképzelni sem tudtam, miről szól, egyszerűen csak hívott, hogy ott a helyem. Az első 2,5 napos kurzust Kovács Angélával választottam Szegeden, a Sárgán. A mai napig nem tudom mi lehetett az oka, hogy pont ott, pont akkor, kétszer is úgy becsípődött a derekam, hogy a tanfolyam két napját a földön, hanyatt fekve töltöttem a szőnyegen. OK, mondtam magamban: Mi a jó ebben amit nem veszek észre? És elkezdődött a motoszka a fejemben. Tényleg ez az én Being You-m, hogy a földön, kényszerpihenőre ítélve feküdjek egy tanfolyamon? Valóban? Még magamon is mókáztam, hogy ennyire nem lehetek pancser 🙂 Valami kutakodás elkezdődött. Talán ha nem ilyen “balul sül el”, el sem indulok az Önmagam felé vezető úton.

Pár hónappal később  arra eszméltem, hogy jééé, dr. Hörömpő Andrea is tarrt ilyen tanfit, na mondom, megyek, keresem tovább azt a Being You-t. Szintén Szeged. Éberségem magam felé nem ismert határokat, és elkezdtem megfigyelni Önmagam. Ki is vagyok én tulajdonképpen? Mikor vagyok igazán Önmagam? Hol vagyok képes átlagon felül teljesíteni? Mi az én szuperképességem, amit eddig nem használtam, vagy ha használtam is, soha nem ismertem el? És csak jöttek, jöttek a sztorik az életemből. Már nem rejtegettem azt, ami igazán az én Önvalóm, inkább örültem, hogy na, tudtam én ezt eddig is, de most már végre beleállok, fölvállalom, bárki bármit szól is.

Fura egy valóság tárult elém, ami nekem természetes, az másnak kínszenvedés, tényleg mindannyian különbözőek vagyunk. Előjött itt a Kütyük imádata, a kvantumfizika, a tudományos hozzáállásom a dolgokhoz, az irodai backoffice “háttértáncos” szerep, és sok-sok igazán rám jellemző csodaság. A “kis énem” Being You-ja sok-sok meglepetést ám mégis ismerős dolgokat fedett fel. Hiszen milyen valósága lehet egy kislánynak, aki 3 évesen a diófa alatt szögeket kalapált egy fadarabba? Hozott anyag, választás, mindegy is, nekem irtó könnyű ez a fajta jelenlét.

Aztán megérkezett a mester, Dr. Dain Heer, a 3,5 napossal. Már a Barcelonai-t is nézegettem, de aztán most vágtam bele 2020 Júliusában egy online tanfolyamba. Vajon Ő hogyan látja, mi is az a Being You? Minden várakozásomat felülmúlta a kurzus. És nem a Biorobotról és annak Being You-val kezdte a napot, hanem kvantumfizikával.

Ilyeneket mondott, hogy:

“Időként, vagy Végtelen Tér-ként létezel?”

“Az idő az alapvető korlátozása a Térűrnek.”

“Ha Tér lennél az időn túl, akkor mi más lenne lehetséges?”

És akkor leesett, ez az, ezaz én igazi Being You-m, csak “elfelejtettem”. Amikor 10 évvel ezelőtt a Quantum birodalom az életem része lett, elképesztő szárnyakat kapott a Valóságom. Aztán ellkezdtem a “Betegségekkel” foglalkozni segítőként, és bizony az évek alatt a sok-sok alsó harmonikussal való foglalkozás valahogy elrezegtetett attól, ami igazán könnyű nekem.

Ha a figyelmedet a Tudatosságra, a Végtelen Térre való külső fókuszra fordítod, vagy ahogy Dain mondja, a Molekulák közötti térre, akkor mindened meglesz és az életed igazán nagy varázslata is beindul. Úgyhogy ez a kurzus visszarepített az én Valóságomba.

Mindezek tudatában megfogalmaztam egy kérést, és kértem az Univerzumtól hogy hozzon egy olyan dolgot az életembe, ami:

  • Nekem igazán Being You (nem kell tanulnom, már eleve tudom)
  • Ezen a valóságon túli
  • A rántotthúson túli (Magyarország államformája rántotthús, ha még nem fedezted volna fel :-))
  • És ne kelljen a közösségi médiában nyomulni, mert az nekem nagyon nem könnyű.

Ennyire volt konkrét a kérésem csupán:-)

Most nézem vissza az időbeliséget, kb. 1 hónap volt, mire a kérésem manifesztálódott az életembe. Felhívtam egy kedves barátnőmet szülinapja alkalmából, akivel 15 éve együtt “nyomjuk” a segítő szakmát. Mesélt nekem valamiről, meghívott egy előadásra (többször is ajánlott nekem lehetőségeket, de nem foglalkoztam velük. Ilyenek alapból nem érdekelnek, ám valami mégis most hívott. Most volt itt az idő. Elmentem, megnéztem, azonnal akartam. Az imádatom tárgya, amivel a segítői szakmában a legjobb eredményeket értem el az elmúlt 15 évben (Quantum Biofeedback) egy hasonló technológiai rendszeren keresztül a Felhőbe költözött. Nem variáltam, belevágtam. Így találkoztam ezzel a Csodával, amivel továbbra is kiélhetem az emberek felé soha szűnni nem akaró segítő szándékomat. Egy Quantum rendszer, ahol egy Felhőből működő alkalmazás segítségével több száz vitamint, kémiai elemet rögzítettek információs szinten, a tudatalattink segítségével pedig javíthatunk az életminőségünkön általuk. Legyen ez bármely területe az életünknek, Jóllét, Egészség, Erő, Önbizalom….

Egyetlen nyűgöm volt, hogy Affiliate rendszeren keresztül történik az értékesítése, soha-de soha nem csináltam ilyet, pedig aztán lett volna lehetőségem az évek alatt. Segítségül hívtam az Access-t és csak energiával mentem, minden nézőpontomat félretettem ezzel kapcsolatban.

Az eredmény? Elsőként a Világ élvonalába kerültem, még 2 hónap sem kellett hozzá.  Jelenleg a Világranglista 6. helyén szerepelek! Számomra ez elképesztő. Végre azt élhetem, ami vagyok. Bele sem gondolok inkább, mi lett volna ha egyből elutasítom…

Egy technika ezen a valóságon túlról, hozzá egy Being You és tényleg kész a Varázslat.

Dr. Dain Heer a következőket írta a könyvbe, a januári ESB kurzuson: To Anita, be The Magic!

Megérkezett, köszönöm mindenkinek a hozzájárulást!

Tisztítások, kérdések:

Mi az a Varázslat, amiről elhitted, hogy Te soha nem lehetsz?

Miről döntötted el, hogy Varázslat, ami nem az és miről döntötted el, hogy ez nem lehet Varázslat, pedig AZ!

Mit tettél életbevágóvá, értékessé és valóssá abban, hogy normális, átlagos, valós legyél és ugyanolyan, mint mindenki más, ami visszatart attól, hogy Önmagadként létezz?

Milyen definíciókat használsz a kérésről, a hogyan kitalálásáról és a befogadásról, hogy megteremtsd a korlátozásait a csodás képességednek a kérésre és az azonnali befogadásra, amit választhatnál?

Mi az, amit tudsz, amiről úgy teszel, mintha nem tudnád, vagy tagadod, hogy tudod, amit ha elismernél mindent megváltoztatna?

Hány elképzelésed, elvárásod és kikövetkeztetésed van arról, hogy neked nincsen Szuperképességed, egy Senki vagy és különben is, semmihez sem értesz? Abbahagynád végre az Önbántalmazást?

Ha az Öröm lenne a célod az életedben, mit választanál?

A pénz az Örömöt követi. Igazán boldog vagy a munkádban? Örömteli, könnyed és ragyogás az életed?

Mi egyéb lehetséges még az életedben ezen a valóságon túlról, amire még soha nem gondoltál?

Milyen fix nézőpontjaid vannak Önmagadról, amiről azt hitted, hogy Hozzád tartozik, ami megakadályoz abban, hogy valódi Önmagad legyél?

Mit kevertél össze és azonosítottál tévesen a befogadással, amii valójában nem az, ami folyamatosan abban tart, hogy visszautasítsd azt, ami lehetséges számodra?

Milyen energia, térűr, tudatosság, választás, varázslat, csoda, misztérium lehetsz te és a tested, hogy teljes könnyedséggel fogadd be az Univerzumtól az összes kérésed manifesztációját itt és most?

Szeretnél ennek az elképesztő szárnyalásnak a részese lenni? Velem tartasz? Kattints, vedd fel velem a kapcsolatot!

Péter Anita Helga CF
Access Counsciousness® Minősített Facilitator
Access Bars® Kezelő és Facilitator
Access Body® Kezelő és Facilitator
Access Facelift® Kezelő és Facilitator
Symphony of Possibilities® – SOP Kezelő
Akusztikus Testkezelő

Elérhetőségek:
Tel: +36-20-422-8510
Web: http://www.mindenamitudatossag.hu
E-mail: hello@szupertudatos.hu
FB: https://www.facebook.com/mindenamitudatossag/

Kattints, a közelgő eseményeket Velem itt találod…

A következő közösségi médiafelületeken is szeretettel várlak, így nem maradsz le, az újdonságokról.

FB csoportom:

Végtelen Lehetőségek Tárháza:

https://www.facebook.com/groups/2391936727798475

Szeretnél fejlődni, segítségre van szükséged? Jelentkezz Konzultációra – Facilitálásra vagy Kezelésre MOST!

Köszönöm, ha megosztod:

Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!