Szia!

Köszönöm, hogy kíváncsiságod ide vezetett és most olvasod ezeket a sorokat. Sokat gondolgoztam, mi legyen Életem Első Blogbejegyzésének a témája, aztán arra a következtetésre jutottam, hogy mi más is lenne, mint Életem Első blogbejegyzése. Nagy fába vágtam a fejszémet, hiszen számomra ez elsőre lehetetlen küldetésnek tűnik. Hogy fogok én ennyi témát összeszedni, miről is fognak majd ezek szólni? Lesz-e egyáltalán olvasótáborom, aki követi eszmefuttatásaimat és vajon tudok-e majd hasznos információval, ismeretanyaggal szolgálni? Ajaj, most gondban vagyok, hiszen ezek mind kétségek, kérdőjelek, félelmek, így bizony ez nem fog menni! Dehogy is nem, hiszen Szupertudatos vagyok! Van rá eszközöm, amivel megkereshetem ezen negatív érzelmek eredetét és át is tudom alakítani. Nézzük csak, milyen érzelmek is ezek? Szorongó, aggódó, rémült, stresszelt, szégyenlős, blokkolt. Ez bizony pontosan így van! Milyen pozitív érzésekké tudom átalakítani vajon, ami előre visz Bloggerré válásom országútján? Nyugalom, Hála, A helyzetet uraló, Szerencsés, Türelmes, Tisztelt, Hittel teli, Szabad…Máris könnyebb, nagy kő esett le a szívemről, eldöntöttem, inkább fókuszálok a kapott pozitívumokra, hiszen én vagyok az aki DÖNT.  Lehet nem is lesz ez a blogolás annyira ördöngős, mint amennyire gondoltam.

Ha megnézted és áttekintetted a Rólam menüpontot,akkor láthatod, hogy bizony hosszú út áll mögöttem. Sokan mondják, hogy ezt nem is hiszik el, biztosan csak kitalálom az egészet. Néha én is úgy érzem, hogy legalább 10 ember életét élem egyszerre, ebből kifolyólag legalább 10 embernyi életfeladat és tapasztalat áll mögöttem, amit megoszthatok Veletek. Írhatok majd arról, hogyan jutottam el ide, milyen események voltak meghatározóak az életemben, írhatok arról, hogy korábbi tanulmányaim miben segítettek nekem, írhatok rengeteg-rengeteg témáról, hiszen ezek életem részét képezik. Mint ahogy ezt már közelebbi ismerőseimnek, barátaimnak is mondtam, megtudhatjátok azt is, hogyan jutottam el a CSAVAROKTÓL az ANGYALOKIG, és még AZON IS TÚL.

Számos téma lesz a középpontban, csak egy párat emelnék ki belőle:

  • Hogyan köti össze a kvantumfizika a tudomány és a spritualitás világát?
  • Mit jelent a Holisztikus szemléletmód?
  • Ki is vagyok én valójában?
  • Hogyan függ össze a tudatosság és az egészség kapcsolata?
  • Tényleg mi teremtjük a saját valóságunkat és ha igen, hogyan?
  • Hogyan befolyásolják az érzelmeink a teremtésünket?
  • Miben segíthet nekem az Önfejlesztés?
  • Életmóddal, pozitív gondolkodással kapcsolatos történetek
  • Hogyan befolyásolják csakráink működését az érzelmeink?
  • és még számtalan téma, ezek jutottak csak hirtelen eszembe.

Ha a témák között találsz olyat, ami felkeltette az érdeklődésedet, akkor érdemes lesz visszanézned időnként, mert szépen, apránként csak beindul majd itt az élet. A Blogon kívül követhettek majd  a Facebookon, Instagramon, Pinteresten és számos közösségi csatornán.

A mai nappal valami új veszi kezdetét, valami ismeretlen. Őszinte vagyok, kíváncsian és lelkesen várom a rám váró eseményeket, legyél Te is részese!

Péter Anita Helga – Tudatosság Tréner

Access Consciousness® Minősített Facilitátor (CF),  Access Bars®, Facelift®, Body® kezelő és Facilitátor 

A következő közösségi médiafelületeken is szeretettel várlak, így nem maradsz le, az újdonságokról.

Szeretnél fejlődni, segítségre van szükséged? Jelentkezz Konzultációra vagy Kezelésre MOST!

Már ismered az Access Consciousness-t és Tanfolyamot keresel? Mit teremthetünk együtt, ha engem választasz?

Ha szeretnél még hasonló éredekes cikkeket olvasni, kérlek látogass el a Központi Blog-oldalamra is…!

Köszönöm, ha megosztod: