A vulkánok a káosz megtestesítői. Amikor egy vulkán kitör, hamut és lávát lövell ki magából, gyakran okozva ezzel pusztítást, de – ha hajlandó vagy felismerni – ez a káosz egy nagyszerűbb lehetőségre nyitja ki az ajtót. A lehűlt láva kővé változik, megtermékenyíti a környéket és új élőhelyet hoz létre az állatoknak és különböző élőlényeknek, hogy ott éljenek.

„A káosz egy nagyszerűbb lehetőségbe mozgás forrása, ugyanúgy, mint a rend,” mondta Gary Douglas nemrégiben. Ugyanannak az érmének a két oldalai.

Gary Douglas és Dr. Dain Heer, az Access Consciousness társ-teremtői, arról beszélgettek a havi A Tudatosság Kreatív Határmezsgyéje híváson, hogy valójában mi virágzik, amit még nem ismertél el, amikor a káosz és rend témája felvillanyozta a hívókat.

Kattints és hallgass meg egy rövid részletet a hívásból(angolul)

„Az az elképzelésed, hogy a rend az jó, a káosz pedig rossz,” mondta Dr. Dain Heer. „Egy olyan világban, ahol… nincs ítélkezés, teljesen más lehetőségek léteznek, amelyek túl vannak ezen a valóságon. De folyamatosan próbálod beletenni őket egy dobozba vagy egy másikba: rend vagy káosz.”

Azt gondolod, hogy a káosz az nem tudatos? Azt gondolod, hogy a rend az tudatos?

„Van egyfajta idegenkedés a káosszal szemben, miközben állandó zavaró káosz állapot van az életünkben, így soha nem tudjuk használni a káoszt arra, hogy bármit is teremtsünk!” – mutatott rá Dain.

A legtöbb ember igyekszik megszüntetni a káoszt, vagy meghatározni, mint a rend megteremtésének módja, és nem veszik észre, hogy olyan kicsivé teszik az életüket, hogy a fejükkel kontrollálhassák. Mi van, ha valami nagyszerűbb lehetséges?

„Ha mindent rendezel, akkor megpróbálsz mindent irányítani, így nincs meghatározatlan elem benne,” – fedte fel Dain. „A káosz szépsége, hogy nincs definiálva egy adott térhez, helyhez vagy időhöz. Feleslegessé teszi az egészet.”

A káosz egy nem-rendezett kiterjedése egy lehetőségnek, túl a korlátozásokon, amikben az emberek próbálják benne tartani; az a hely, ahol a vulkán kitör és változást teremt.

Mit csinálsz, amikor a vulkán felrobban az életedben? Ekkor kell  elkezdeni ránézni arra, hogy mi a jó ebben, amit nem veszek észre? A tudatosság nem rendezett; a tudatosság káoszt teremt a legtöbb ember számára, mert annyira kényelmetlenül érzik magukat benne.

Ahogy Gary mondta, „Szeretnénk, ha a kreativitás határmezsgyéjén lennél, ahol a rend és káosz között összetartás van, amit egységnek hívunk, amely megengedi, hogy minden ítélkezés nélkül létezzen.”

Milyen lehetőségeket teremthetsz az életedben, ha azt választod, hogy a Kreativitás Határmezsgyéjén legyél?

Forrás

Péter Anita Helga – Tudatosság Tréner

Access Consciousness® Minősített Facilitátor (CF),  Access Bars®, Facelift®, Body® kezelő és Facilitátor 

A következő közösségi médiafelületeken is szeretettel várlak, így nem maradsz le, az újdonságokról.

FB csoportom:

Végtelen Lehetőségek Tárháza:

https://www.facebook.com/groups/2391936727798475

Szeretnél fejlődni, segítségre van szükséged? Jelentkezz Konzultációra vagy Kezelésre MOST!

Már ismered az Access Consciousness-t és Tanfolyamot keresel? Mit teremthetünk együtt, ha engem választasz?

Köszönöm, ha megosztod:

Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!