Részlet László Erika: LélekZenE című könyvéből…

A Hála-lifttel könnyedén megváltoztathatod a negatív gondolataidat! Hogyan?

 

A Szeretet/az Univerzum a forrásom. A Szeretet/az Univerzum energiájából létezem. Szeretet vagyok.

 

Persze, nyilván sokan használunk és gyakorlunk ilyen jellegű támogató hiteket, de vajon tényleg értjük-e, hogy mit mondunk, és e szerint éljük-e a mindennapokat?

És ha nem e szerint működünk (mert még nem megy…), akkor miként tudnánk elérni, hogy sikerüljön? Mindenkinek 24 órából áll a napja. Kíváncsi volnék, vajon hányunknak sikerül ténylegesen megélni folyamatosan a szeretet-energiákat az életünkben …? Hányan választunk minden egyes gondolatot, teszünk meg minden egyes lépést, éljük meg minden kapcsolatunkat a szeretet energiájából állandóan? Tapasztalatom szerint sokszor vagyunk inkább félelemmel teliek, féltékenyek, aggódók és szomorúak.

Sokszor érezzük, hogy hiányt szenvedünk valamiben (nem szeret engem senki, nem szeretett az anyám/apám, nincs pénzem/állásom/lakásom/szeretőm, stb.). A mai rohanó világban nagyon gyakran vagyunk így. Pedig mindannyiunkban ott lakozik a valódi szellemiségünk, a lelkünk, az igazi természetünk, ami tisztán szeretetből működik, csak éppen nem engedjük a félelmeink miatt „szóhoz” jutni…

Pedig szeretetből születtünk, az egyetlen forrásunk a szeretet energiája. Amikor a félelem-alapú energiákat érezzük (egyedüllét, elhagyatottság, pénztelenség, depresszió, szomorúság stb.) aktuálisan nem vagyunk a szeretet rezgésében, nem ismerjük el (és fel) a forrásunkat, nem „engedjük” magunkhoz.

Sokan élnek szükségben a világban. Éhezés, pénztelenség, munkanélküliség, pártalanság. Szerinted ők megengedik-e, hogy a szeretet-alapú energiákból teremtsenek? Vajon ők erre a rezgésre vannak-e ráhangolódva? Hát nem valószínű…, ellentmondana ugyanis az univerzális törvényeknek. Azt teremtjük, ami bennünk van, a világ a bennünk lévő energiák külső megnyilvánulása. Ezek az emberek a napjuk során nagy valószínűséggel mind félelemből teremtik a gondolataikat, az érzéseiket és a cselekedeteiket.

Ez természetesen nem arról szól, hogy bárki nehézségeit le kellene becsülni, el kellene érte ítélni vagy ne lehetne együttérezni vele. Nem erről van szó, hanem sokkal inkább annak a megértéséről, hogy addig, amíg valaki a nehézségeiről panaszkodik, semmit nem segít magán, viszont még több negatív energiát vonz be az életébe. Érdemes végiggondolni, vajon a kesergés, az aggódás, stb. segít-e bármilyen helyzetben, megváltozik-e tőle valami is? A tapasztalatom alapján biztosan állíthatom, hogy csak rosszabb lesz tőle minden.

A szeretet és a félelem is energia, de mindkettőnek nagyon különböző a rezgésszintje. Hogyan is segíthetne azoknak a szeretet, akik egy teljesen más „helyen”, más rezgésen vannak? Nem is „éri el” őket.

 

A Hála-Lift használata

 

Képzeld el, hogy egy öt szintes házban vagy! Az első szinten van a félelem és az ötödiken a szeretet. Ha az első szinten élsz, nem találkozol azokkal az emberekkel, akik az ötödik szinten élnek, legalábbis addig nem, amíg fel nem mész oda. Ha a félelem rezgésében élsz, akkor csak félelemmel fogsz találkozni. Meg kell változtatni a gondolataidat ahhoz, hogy „felmenj” a következő szintre, aztán a következőre, amíg eléred a szeretet rezgésszintjét.

Hogyan tudod megváltoztatni a gondolataidat? Nagyon könnyen: a Hála-lifttel! A hála egy rendkívül magas rezgésű energia, ami segít felemelkedni! Csupán észre kell venned, hogy rossz érzéseid vannak (ez tudatosságot igényel, semmi mást), és ezzel máris tudatosítottad magadban, hogy nem kapcsolódsz a szeretethez, azaz a valódi szellemiségedhez.

Ebben a pillanatban, rögtön mondj köszönetet valami jóért az életedben! Folytasd a köszönetadást, mindaddig, míg jobban érzed magad. Az érzéseid megmutatják, hogy mikor hagyhatod abba.

Amikor újra jól érzed magad – boldogság, öröm, szeretet, tolerancia, elfogadás vagy bármilyen más érzés tölt el -, akkor biztos lehetsz benne, hogy visszakapcsolódtál a szeretethez, a saját lényed valódi rezgéseihez.

Csak engedjük meg, hogy a szeretet be- és keresztül áramoljon rajtunk életünk minden pillanatában.

Ha a szeretetben élünk, könnyen megvalósíthatunk bármit, amit akarunk.

Bármilyen „reakció” (amikor hirtelen, csak úgy „csípőből” reagálunk) az egóból (félelemből) jön, és nem a szeretetből. Sokféle módszer létezik a világban, melynek segítségével a negatív energiáinkat átalakíthatjuk, hogy elérjünk a szeretethez, és aztán tudatossággal megváltoztathatjuk reakcióinkat és a negatív gondolatainkat.

Bármikor, amikor épp reagálnál valamire, állj meg egy pillanatra és kérdezd meg magadtól: „Mit tenne a szeretet ebben a helyzetben/ezzel az emberrel?”

Támogató Hit:

Szeretet vagyok. A szeretet áramlik körülöttem, bennem és belőlem. Szeretetből és szeretettel teremtem az életem.

Péter Anita Helga – Tudatosság Tréner

Access Consciousness® Minősített Facilitátor (CF),  Access Bars®, Facelift®, Body® kezelő és Facilitátor 

A következő közösségi médiafelületeken is szeretettel várlak, így nem maradsz le, az újdonságokról.

Szeretnél fejlődni, segítségre van szükséged? Jelentkezz Konzultációra vagy Kezelésre MOST!

Már ismered az Access Consciousness-t és Tanfolyamot keresel? Mit teremthetünk együtt, ha engem választasz?

Köszönöm, ha megosztod: