Hogyan Változtasd meg az életed a Hangod segítségével?

 

Right Voice For You® az Access Consciousness® egyik speciális tematikus kurzusa, ami hatalmas transzformációt tud véghezvinni a Hangod, a Lényed, az Önbizalmad, a Megjelenésed, Önmagad megmutatása vonatkozásában. Blogom címe egy kissé mégis másként lett lefordítva, hiszen személyes esettörténetemet szeretném megosztani Veletek, kendőzetlen őszinteséggel. Biztatni szeretnék mindenkit, aki hasonló problémákkal küzd az élet ezen területén, hogy bátran álljon ki magáért, merjen változtatni, mert az eredmény, ami az átalakulás után bekövetkezett az szinte leírhatatlan, elmondhatatlan, teljesen más csodavalóságot eredményezett. Ennek ellenére megpróbálom Nektek kronológiailag is összesszedni az általam bejárt utat. Bár mindannyian egyéni tanításban részesülünk Életutunk során, tapasztalatom talán mégis lehet Hozzájárulás a Ti mindennapjaitok során is. Mi lenne, ha a Te valóságod is megváltozna?

Kezdjük is a legelején. Mindannyiunknak vannak Szuperképességei, olyan területek, amelyben érezhetően jól működnek a dolgai, nem okoz problémát bármit is teljes könnyedséggel megoldani. Aztán ott vannak az Árnyékos részei az életünknek, amelyek háttérbe szorulnak, ahol inkább meghúzod magad, mert azt érzékeled, hogy nincs erőd, fogalmad sincs hogyan is lehetne itt előbbrébb lépni. Igen, szerintem ezzel mindannyian tisztában vagyunk, akár foglalkoztunk az életünk során bármiféle Önfejlesztéssel, akár nem. Az én egyik ilyen “Mumusom” a kommunikáció bizonyos területe. Beszélgetni nagyon is szeretek, eredeti végzettségem szerint pedig középiskolai tanár vagyok, itt sem volt soha azzal problémám, hogy kiálljak a diákok elé, vagy bárhol személyesen megszólaljak a nyilvánosság előtt. Lassan 20 éve foglalkozom segítő szakmában, tartottam előadásokat, oktattam  – minimális lámpalázzal ugyan, ami természetes – remekül elboldogultam. Viszont van egy területe a kommunikációnak, amikor saját magamról van szó, arról, hogy hogyan is álljak ki Önmagamért. Számtalan alkalommal sikertelenül, sírva kullogtam, mert egyszerűen megoldhatatlan feladat volt számomra saját magam képviselete. Legyen ez kapcsolatban a szüleimmel, a párommal vagy a munkahelyemen a kollégáimmal, vagy bármilyen személlyel kapcsolatosan. Biztosan ismeritek az érzést, amikor elakad a szavad, össze-vissza beszélsz, fogalmad sincs, hogy mit kellene tenned az adott szituációban, van, hogy el is sírod magad, pedig már lassan nyugdíjas leszel. Ebből a slamasztikából másztam ki az elmúlt kb. fél év során, hogy hogyan, csapjunk is bele a részletekbe.

Szinte mint minden az Access világában, az én történetem is egyetlen Bars kezeléssel kezdődött. Érezhető volt a változás a Kommunikációs területen. Aki nem ismerné, van 32 pont a fejen, itt rögzítünk különféle nézőpontokat, hitrendszereket, berögzüléseket, bármelyik térből, időből, és dimenzióból. Gyengéd érintéssel nyúlunk ezekhez a pontokhoz, és egyetlen Bars kezelés azonnal megmutatta, hogy zsupsz, a Kommunikációs területen igencsak hatalmas változás lett érezhető, ahogy mondani szokták: megeredt a nyelvem 🙂 Ez 2019 Február végén történt, ekkor csöppentem az Access világába, de erről majd írok egyszer egy külön sztorit, mert ez is igazán tanulságos. Elindultam egy számomra eddig ismeretlen világba, amelyről idő közben kiderült, hogy mégsem annyira az. Na, de vissza a Hangomhoz.

Elkezdtem ismerkedni, kutakodni, keresgélni a Facebookon, rengeteg ingyenes anyag közül tudtam válogatni magyar és külföldi Access-es facilitátorok előadásaiból. Egy nagyon kedves ismerősöm, hívta fel a figyelmemet dr. Hörömpő Andreára, azonnal csatlakoztam az összes Facebook-os csoportjához. A legtöbb ingyenes videót a Varázsoljunk Csodákat Együtt csoportban találtam, itt kezdődött el az igazi változás. Az összes videót megnéztem, amelyek azóta már felkerültek Andi YouTube-os csatornájára is.

Egyszer csak sorra került a következő ingyenes video: Önfelvállalás,Önértékelés,Önbizalom és a Hangod.  Azóta is az egyik kedvenc Access-es kisfilmem tőle, többször is meghalgattam, közben olyan gyomorgörcsöket érzékeltem magamon bizonyos részeknél, hogy azt mondtam: Aztaaa, ilyet még nem tapasztaltam sosem, mi a csuda ez? Személyesen ekkor még nem is  ismertem Andit, de mivel már javában benne voltam a Bars facilitátorrá válásban, jöttem-mentem Bars csereberékre, tanfolyamokra jártam – egyszer egy ilyen alkalommal láttam is Szegeden – rengeteget hallottam róla, hogy hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt időszakban. OK, mondtam, nézzük hogyan lehetne az Ő példája Útmutatás, Hozzájárulás számomra? Azonnal választottam, hogy megyek Vele, bármerre is tart, mert az érzékelésem azt súgja, hogy van nagyon sok közös történetünk. Még mindig nem találkoztunk személyesen. Csatlakoztam májusban a VIP csoportjához is, ahol, sok-sok faciltálást, szuper előadásokat, és ingyenes anyagokat is kapunk havi rendszerességgel, nagyon kedvező áron. Aztán egyszer csak ott találtam magam Szegeden, negyedszerre Őt választottam Bars facilitátornak. Azt éreztem, Hozzá külön elmegyek, szeretném azt is megismerni, hogy Ő hogyan tanítja a Bars-t, mielőtt kiváltom a én is Bars Facilitátori licenszemet. Nagyon nem bántam meg, hogy plusz egy alkalmat hozzáadtam a saját Bars képzéseimhez és személyesen is megismerkedtünk végre.

Szorgalmasan hallgattam az anyagait, részt vettem esténként az online előadásain, voltak azonban olyanok is, amelyet nem választottam elsőre. Ilyen volt a legelső Right Voice for You Bevezető előadása. Talán Augusztusban eszméltem fel, hogy szükségem lenne erre az a hanganyagra, ezért gyorsan meg is rendeltem utólag. Még aznap meghallgattam, kb. 40 perc után azt vettem észre, hogy teljesen más hangon keztem el megszólalni. Mivel előtte láttam Gary Douglas videóját Right Voice for You témában, nem volt meglepő, hogy nem csak a kisfilmben szereplő fiatal lány hangja változhat meg, hanem az enyém is a tisztítások hatására. Döbbenet. Azonnal küldtem Messengeren Andinak egy hangüzenetet, amelyet most itt Ti is meghallgathattok. Szerencsére sikerült megoldanom, hogy kivarázsoljam az alkalmazásból és számotokra is hallhatóvá tegyem. Ha ezek után bárkinek kétsége lenne, hogy működik-e A Neked megfelelő Hang kurzus, akkor most ezzel szeretném végérvényesen eloszlatni a kétségeiteket. Még egy dologra lettem éber a Hangommal való foglaltosságok közepette, márpedig arra, hogy nekem ezt a kurzust mindenképp magyarul kell elvégeznem. Mondtam is Andinak, hogy nekem a magyar hangommal van probléma, ami egy érdekes nézőpont ugye, mégis  úgy érzem, hogy közvetlenül kell kapjam az infót és a tisztításokat, a saját anyanyelvemen. Nekem Rá van szükségem, az Ő energiájára, saját tapasztalatára, és hatalmas energiájára, intenzitására, pontosan úgy ahogyan a Hanganyagokban hallottam. Szóval, mint a hangfelvételen hallhatjátok azonnal jelentkeztem is az első 3 napos kurusra, amely 2019. Október közepén lett megrendezve Budapesten.

Nagyon vártam már a tanfolyamot, és végre elérkezett a várva-várt hétvége. Csodás környezetben, hozzám hasonló problémákkal küszködő emberek társaságában, mindannyian falainkat leengedve, végtelen sebezhetőséggel, egy hatalmas támogató térben megmutathattuk egymásnak hiányosságainkat, mindennapi küzdelmeinket a Hangunkkal. Az egyik legvidámabb kurzusként emlékszem a tanfolyamra, annak ellenére, hogy sokan el is pityeredtünk. Hatalmas mennyiségű szóbeli facilitálás, Önmagad megmutatása színpadon, sztoritellingek, mikrofonos megszólalások, tánc és egyéb sokunk által korábban elképzelhetetlennek tűnő megnyilvánulások. Andinak és Tanfolyamtársaimnak köszönhetően tovább folytatódott a Hangom, a Beszédem, Önmagam megmutatása, Önbizalmam, a Kiállásom átrendeződése. A 3 napos Right Voice For You® tanfolyamon valóban elkezdjük feloldani Önítéleteinket, Nézőpontjainkat, elvárásainkat a Hangunkkal kapcsolatban és megengedésünknek köszönhetően tényleg megváltozik az Önbizalmunk és az Önértékelésünk. Pontosan úgy, ahogyan ezt már a legelején érzékeltem. Végtelenül hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon és köszönöm azt a rengeteg segítséget, amit ott kaptam.

A történetnek azonban itt még mindig nincs vége. Biztosan tapasztaltátok már, hogy amikor a tanítvány készen áll, megérkezik a Vizsgafeladat is az Univerzumtól. Esetemben sem történt másként. Épp Budapestről tartottunk hazafelé az autópályán, amikor megcsörrent a telefonom. Először bizonytalan voltam, felvegyem-e, de mivel nem én vezettem, úgy döntöttem, hogy megteszem. A telefonnak voltak egyébként előzményei, hiszen az Access-ben eltöltött több mint fél év hatására, és 3 napos Right Voice For You® tanfolyamon való részvéltel következményeként, elkezdtem beleállni az erőmbe (végre), felvállalni azt, aki vagyok, és megmutatni magam teljes egészében, amivé a az elmúlt majdnem 20 év alatt a segítő szakmában váltam. Ez együtt járt weboldalam átalakításával is, szerettem volna, ha minden eddigi tapasztalatommal, tudásommal hozzájárulás lenni a hozzám fordulóknak. Egy számomra tekintélyelvű, akkor még a szülői mintát megtestesítő személy, szerette volna megérteni, hogy mi történik a weboldalamon, éppen ezért is telefonált. Sajnos, mint most már látom, rengeteg olyan fix és sérthetetlen, rendíthetetlen Nézőpontot képviselt, amelyet, mint a telefonbeszélgetés során kiderült, már nem tudtam vállalni, teljesíteni. Ha korábban hív – a változások megkezdődése előtt – egész biztosan a régi jól berögzült minták szerint működtem volna, teljesen megalkuvóvá váltam volna, és minden ment volna a régi kerékvágásban. De mi van akkor, ha ez már nem teremt többet? Mi van akkor, ha tényleg elérkezett a változás ideje? Magam sem tudom mi történt (illetve pontosítok: most már igen), de olyan határozottságot, Önmagamért való kiállást, érvelést, szócsörtét, amit akkor, abban a kb. 25 percben sikerült produkálnom, még soha nem tapasztaltam. A szavak megakadás nélkül hagyták el az ajkaimat, jelenlétből, gondolkozás nélkül ömlöttek, nem féltem attól, hogy mit mondok és mit nem, mert egyszerűen végre megfelelően működtem. Önmagamért. A férjem a vezető ülésben nem győzte a Like-okat dobálni a kezével, az alapján, amit hallott a beszélgetésből, aztán a végén, mikor letettem a telefont belecsapott a tenyerembe, hogy végre: Kiálltam Önmagamért, nem hagytam, hogy az elnyomás győzzön, más véleménye alakítsa az életemet. A beszélgetés következményeként a fenti személlyel 5 év után elváltak az útjaink. Köszönöm, hogy az életem részese volt, azonban ezen a ponton túl már nem tudtunk tovább együtt menetelni. Ő úgy érzékelte, hogy nem megfelelő hangnemben beszéltem vele, noha tanúm van rá, aki végig ott ült mellettem, hogy egyszer sem emeltem meg a hangom, nem voltam sértő. Más voltam, IGEN, tőlem az eddigiekhez képest szokatlan volt ez a fajta határozottság, bátorság, és végre a Hangom is támogatott. Könnyedség, flow, energia a Hangommal, ott, ahol ezt eddig nem tudtam megvalósítani. 

Hasonló problémákkal küzdesz? Szeretnél végre Önmagad legjobb verziójaként üzemelni? Látod, vannak sikertörténetek, ezért is ajánlom számodra a következő ilyen 3 napos Right Voice For You® kurzust. Talán még annyit szeretnék hozzáfűzni a történetemhez, hogy van összehasonlításom más jellegű kommunikációs tréningekkel, nem ez volt az egyetlen, amelyen részt vettem akár személyesen, akár online korábban. Ilyen mértékű változást azonban egyik sem eredményezett. Ilyen Gigantikus erejű Hangrobbanást, amikor a teljes Lényem működése állt helyre életem ezen a területén, soha nem tapasztaltam. Ezért is osztottam meg veletek ezt a történetet, kendőzetlenül, a maga valóságában.

Most van itt számodra is az idő nagyobbat választani? Viszakövetelni a Hangodat, sokkal jobban jelen lenni az életeben mint korábban? Most van itt az idő kiállni magadért, elmondani az ötleteidet a világnak? Most van itt az idő, hogy bátorságod legyen a kommunikációban akár a tárgyalóasztalnál, akár egy családi beszélgetés közben?

Ez a 3 napos Right Voice For You® tanfolyam segít, hogy kikulcsold mindazt, ami távol tart az írástól, a beszédtől, az üzlettől, a saját hangoddal való teremtéstől, és a kommunikációtól, megengedve azt, hogy többet kapj Önmagadból. Az Access Consciousness® eszközeit használva megtanulod hogyan érd ezt el és hogyan lépj bele a poteciálodba.

Péter Anita Helga – Tudatosság Tréner

Access Consciousness® Minősített Facilitátor (CF),  Access Bars®, Facelift®, Body® kezelő és Facilitátor 

A következő közösségi médiafelületeken is szeretettel várlak, így nem maradsz le, az újdonságokról.

FB csoportom:

Végtelen Lehetőségek Tárháza:

https://www.facebook.com/groups/2391936727798475

Szeretnél fejlődni, segítségre van szükséged? Jelentkezz Konzultációra vagy Kezelésre MOST!

Már ismered az Access Consciousness-t és Tanfolyamot keresel? Mit teremthetünk együtt, ha engem választasz?

Köszönöm, ha megosztod: