“A lehető legegyszerűbben közelítsünk meg mindent, de annál semmivel sem egyszerűbben.”

Albert Einstein

Köszönöm, hogy ellátogattál erre az oldalra. Péter Anita Helga-nak hívnak, ahogyan mondani szoktam “előző életemben” gépészmérnöknek és számítástechnika szakos tanárnak tanultam. Az elmúlt 15 év viszont arról tanúskodik, hogy sokkal inkább foglalkozom egészségmegőrző, betegségmegelőző a Test-Lélek-Szellem egységével foglalkozó technikákkal.
A Hogyan működik?, Miért történik?, Hogyan oldjuk meg? kérdések végigkísérték az életemet. A reál tudományok világában viszont a kérdéseimre adott válaszok meglehetősen korlátozottan álltak rendelkezésre. 2003-ban találtam rá a megoldásra a Metafizika és a Kvantumfizika világában, és rájöttem, hogy innentől kezdve nem kell külön-külön vizsgálni a dolgok működését, hiszen ezek az “Új Tudományok” bizonyos szinten foglalkoznak az Anyaggal, másik oldalról megközelítve viszont a Lélek és a Szellem aspektusával. Ettől a pillanattól kezdve nem volt megállás, kerestem-kutattam a MIÉRT-eket, immár az egészséggel és a betegségek kialakulásával kapcsolatosan. 2008-ban részt vettem a Holisztikus Emberért Alapítvány létrehozásában, mellyel összekötő szerepet kívántunk betölteni a konvencionális módszerek és az alternatív megoldások között. Hosszú évek tapasztalatát összegezve szeretnék Neked segítséget nyújtani, amennyiben kész vagy megváltoztatni a gondolataidat, megérteni a saját felelősséged szerepét a kialakult élethelyzetedben. Személyre szabottan választjuk meg azokat a módszereket, mellyel a leghatékonyabban idézhetjük elő a változást. Megtanítom, hogyan teremtsd újra a Valóságodat, hiszen mindenkinek jár a szebb, boldogabb, gondtalanabb élet.

Amennyiben szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, kérem keress meg elérhetőségeim bármelyikén, szeretettel várom jelentkezésed!

Képesítéseim/Tanulmányaim

E

Mérnök-Tanári végzettség

1990 – 1994 Bánki Donát Műszaki Főiskola Gépészmérnök és Műszaki Tanár  (Gép és Rendszertechnika Szak)
E

Számítástecknika tanári végzettség

1995 – 1998 Eötvös Loránd Tudományegyetem               Természettudományi Kar  (Számítástechnika szakos Tanár)
E

Metafizikai Akadémia

2003 – 2005 Metafizikai Tréner-tanácsadó
E

Silva-féle Agykontroll

2005 Teljes Alaptanfolyam
E

Quantum Alliance és IMUNE Budapest

2007 – 2011 Quantum Biofeedback Specialista                   Rendszeres képzések, protokollok elsajátítása
E

International Quantum University

2010 Quantum Biofeedback és Consciousness                 Képzések az Egészség és a Tudatosság kapcsolatáról
E

Biologika/Új Germán Medicina/GNM

2009 Daganatok és Sorvadások – Barnai Roberto                    2009 Hangulatzavarok és Elmebajok – Barnai Roberto
E

Spirituális Választerápia/SVT

2011 – 2015 Tanfolyamok az SRA  szervezésében                    2015 – 2018 Képesített Spirituális Választerápia Tanácsadó

E

Recall Healing Hungary

2015 Recall Healing I-II-II.   Dr. Gilbert Renaud                          2016 – Recall Healing Modulok  Dr. Gilbert Renaud
E

SzuperTudatos Önfejlesztés™/SSC

2014 – 2016 SzuperTudatos Önfejlesztés László Erika            2016 – Képesített SCC Instructor, Executive Mentor

A legfontosabb mérföldkövek időrendi sorrendben….

Quantum Biofeedback

Stresszcsökkentés és relaxáció, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, test-lélek harmonizálásának lehetősége, egy számítógéppel támogatott rendszerrel, a jó fizikai és lelki állapot megtartásáért.

Biologika/Újmedicina

A GNM (Germán Új Medicina) Dr. Hamer korszakalkotó felfedezése, ami Természettudományos tényekkel támasztja alá, hogy a Lélek/Agy/Szerv hármas egysége egymástól teljességgel elválaszthatatlan.

Spirituális Választerápia

A Spirituális Választerápia (SVT) a lélekkel foglalkozik metafizikai szinten. Magasabb szintű tudatosságra kapcsolódva segíti a tudatos és a tudatalatti bejegyzéseket megvizsgálni, a zavaró energiákat kitisztítani.

Recall Healing

Gilber Renaud PhD francia-kanadai természetgyógyász által összeállított rendszer, melynek alapjait a Total Biology atyjától, Dr.Claude Sabbah-tól tanulta. Ezzel Dr. Hamer munkáját egészítette ki, a korai magzati megéléssel, az életciklus eseményeivel, továbbá a több generációs családi mintákkal.

SzuperTudatos Önfejlesztés™

Míg a korábban tanult módszerek elsősorban “oknyomozásra” használatosak, addig az SSC az Itt és Most megoldása. Tapasztalataim szerint a legpontosabb, legegyszerűbb és legésszerűbb magyarázatokkal egészíti ki a korábbi technikákat, és nem utolsó sorban Önmagában is kiválóan megállja a helyét!
Feliratkozás Hírlevélre

Feliratkozás Hírlevélre

Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy időben értesülj újdonságainkról, induló tanfolyamainkról!

Adatvédelmi nyilatkozat

Sikeresen feliratkoztál!