Simone Milasas tanácsai vállalkozóknak

Simone Milasas vállalkozási tanácsadó és a Joy of Business – Az üzlet öröme írója szerint az összes vállalkozás tulajdonosának az alábbi 10 kérdést kellene megkérdeznie saját magától minden egyes nap, hogy a vállalkozása bővülhessen, terjeszkedjen.
A kérdések olyan lehetőségekre nyitnak ajtót a vállalkozásod számára, amelyeket azelőtt el sem tudtál képzelni és kimozdítanak abból a beragadt állapotból, ahol nincsenek választásaid.
Vannak olyan területei az üzletednek, ahol folyamatosan azt gondolod, vagy azt mondod, hogy „nem tudom” vagy „ez túl bonyolult” vagy „nincs elég pénzem, forrásom, időm”? Amikor azon veszed észre magad, hogy mész bele ezekbe a következtetésekbe, akkor itt az idő arra, hogy megtörd ezt a rossz szokást és inkább elkezdj kérdezni.

10 kérdés, amelyeket minden nap feltehetsz magadnak, hogy a vállalkozásod felvirágozzon

1. Kérdés:
Hogy lehet ez meg ennél is jobb? Kérdezd minden egyes leárazásnál, nem-leárazásnál, számláknál, kifizetéseknél.
2. Kérdés:
Mi más lehetséges? Kérdezheted akkor, amikor indul a napod, hogy nyitott maradj a váratlan dolgokra, amelyek megmutatkozhatnak és hozzájárulások lehetnek a vállalkozásod számára.
3. Kérdés:
Mi kellene ahhoz, hogy eltöröljem és nem teremtetté tegyem a kapcsolatomat a vállalkozásommal minden nap? Ez a kérdés megváltoztatja az energiát és az ítéleteket, amelyeket a vállalkozásod és magad köré teremtettél. Segít abban, hogy minden nap új szemmel nézz rá a vállalkozásodra nehézség és zűrzavar nélkül.
4. Kérdés:
Mi az, ami itt helyes, amit nem veszek észre? Amikor valami nem úgy bukkan fel, ahogy azt szeretted volna, kérdezd ezt a kérdést. Nincs olyan a vállalkozásban, hogy helytelen. Jó, rossz vagy csúnya, minden, ami felbukkan a vállalkozásod számára az új lehetőségeket teremthet, de elszalaszthatod őket, ha belesel abba a csapdába, hogy elhiszed, problémád van.
5. Kérdés:
 Mit választhatok a vállalkozásommal, amit mások nem? Milyen választások vannak a vállalkozásom számára, amelyek másoknak nincsenek? Mi lehetséges a vállalkozásom számára, ami másoknak nem? Mit választhatok? Ez a kérdés megengedi számodra azt, hogy észre vedd mi az ami egyedi benned és a vállalkozásodban és hogy kiaknázhasd a különbségben rejlő lehetőségeket, melyek többet teremtenek a számodra.
6. Kérdés:
Ma milyen hozzájárulást szeretne a vállalkozásom tőlem? Tisztázza a különböző igényeket, amelyek nap mint nap felmerülnek a vállalkozásodban.
7. Kérdés:
Ha a pénz, idő, források nem számítanának, akkor mit választanék?
Pénz, idő, források a 3 ok, amiért dinamikusan korlátozni szoktuk magunkat és a vállalkozásunkat. Ahelyett, hogy eldöntenéd magadban azt, hogy mi az, ami lehetetlen, kérdezd ezt.
8. Kérdés:
Mi kellene ahhoz, hogy …………. megjelenjen?
A vállalkozásod számára elérhető lehetőségek száma végtelen ahhoz képest, amit te eddig elképzeltél. Kérdezd ezt a kérdést azért, hogy kiléphess a fejedből a képzeleted korlátjain túlra is.
9. Kérdés:
Milyen információra van szükségem ahhoz, hogy a vállalkozásom most azonnal terjeszkedjen?
Mennyi kiaknázatlan információ elérhető a számodra, amelyet nem fedeztél fel eddig? Az éberség és inspiráció folyamatos keresése lehetővé teszi számodra azt, hogy te és a vállalkozásod a folyamatos teremtés állapotában legyetek, és ez még több választási lehetőséget teremt.
10. Kérdés:
 Mit kérdezhetek ma, amely hozzájárulás a vállalkozásom számára? Ez az a kérdés, amikor nem tudod, hogy mire kérdezz.
Fordította: Ősz Titanilla

Szeretnél Te is ennek az elképesztő szárnyalásnak a részese lenni? Velem tartasz? Kattints, vedd fel velem a kapcsolatot!

Péter Anita Helga CF
Access Counsciousness® Minősített Facilitator
Access Bars® Kezelő és Facilitator
Access Facelift®  Kezelő és Facilitator
Access  Body® Kezelő 
Symphony of Possibilities® – SOP Kezelő
Akusztikus Testkezelő

Elérhetőségek:
Tel: +36-20-422-8510
Web: http://www.mindenamitudatossag.hu
E-mail: hello@szupertudatos.hu

A következő közösségi médiafelületeken is szeretettel várlak, így nem maradsz le, az újdonságokról.

FB csoportjaim:

Végtelen Lehetőségek Tárháza:

https://www.facebook.com/groups/2391936727798475

Szeretnél fejlődni, segítségre van szükséged? Jelentkezz Konzultációra – Facilitálásra vagy Kezelésre MOST!

Köszönöm, ha megosztod: