SSC Tanfolyamok – Webináriumok

2018-tól akár külön-külön Modulos képzésekkel, 

részletekben is elsajátíthatod az SSC rendszer használatát!

Milyen Tanfolyamokat végezhetek el a SzuperTudatos Önfejlesztés™ keretein belül?

Mi emberek sokan, sokfélék vagyunk  más és más célokkal, feladatokkal, megoldandó problémákkal rendelkezünk. Nincs két ugyanolyan személy, aki ugyanazokat a szituációkat, gondokat éli meg napról-napra. Mindannyiunkat más célok foglalkoztatnak, más-más terület áll a mindennapok középpontjában. Éppen ezért ezekhez a különbözőségekhez különböző megoldások szükségesek. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ Tanfolyam keretein belül mostantól lehetőséged van, hogy Modulokból is össze tudd válogatni azokat a területeket, amelyeknek a fejlesztésére, átalakítására leginkább szükséged van.

Elképzelhető, hogy nem lesz minden Modulra szükséged, viszont ha úgy döntesz, hogy szeretnéd egyben megtanulni és komplexen használni a SzuperTudatos Önfejlesztés™ rendszerét, rendkívül kedvező áron azt is megteheted. Lehetőséged van továbbá Ingyenes webinárium keretein belül, hogy megismerd hogyan is néz ki és milyen remekül működik a SzuperTudatos Önfejlesztés™ módszere.

Jelenleg 10 különböző, Modulos képzés közül válogathatsz, továbbá mint már említettem, egyben, egy 4 napos Szuperintenzív tanfolyam keretei között is elvégezheted a teljes tanfolyamot.

nbbnjhjjj
A Modulokból álló tanulás előnye, hogy kevesebb befektetéssel megismerheted a rendszer működését, esetleg egy-egy területre specializálódva (pl. ha szakmabeli vagy) kiegészítheted az ismereteidet, célirányosan segíthetsz magadon.  Nem árulok el nagy titkot azzal azonban, hogy a 10 modul összességét tartalmazó SzuperTudatos Önfejlesztés™ tanfolyammal  jársz a legjobban.  A Szuperintenzív 4 napos tanfolyam  anyaga minden, a Modulokban felsorolt területet és táblázatot tartalmaz.

Nézd meg milyen lehetőségeid vannak a fejlődésre, biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni azt a területet, ami a legjobban hozzád illik, esetleg a legnagyobb változtatást igényel.

Szeretettel várlak a tanfolyamokon!

Az alábbi Modulos szerkezetű Képzések, Webináriumi Tanfolyamok közül választhatsz:

Vonzás/Teremtés

Mit vonzok az érzelmi rezgéseimmel? Hol vannak blokkok a teremtésemben? Milyen útmutatásra van szükségem? Miért nem tudok teremteni? Melyik Univerzális Törvényt nem használom? Milyen érzemi rezgésből teremtek?

    1 Napos Tanfolyam

Pénzügyek

Problémákkal küzdök a pénzügyeimet tekintve. Mi motivál a pénzzel kapcsolatosan? Milyen korlátozó hiedelmeim vannak, ami miatt sosincs elegendő? Milyen Pénzügyi-hiedelmeim vannak? Milyen a pénzzel való kapcsolatom?

1 Napos Tanfolyam

Minták

Milyen mintákat hoztam a családból? Milyen forgatókönyv szerint élek? Vannak-e fogadalmaim, szerződéseim, ígéreteim? Milyen szerepeket, archetípusokat játszom? Sérült-e a Belső gyerek? Milyen  életutat terveztem meg magamnak ?

1 Napos Tanfolyam

Kapcsolatok/Párkapcsolat

Miért töténik már megint velem ugyanaz? Milyen igényeim, motivációim, értékeim, szükségleteim vannak?  Milyenek a kapcsolati ügyeim? Kinek kellene megbocsátanom? Mi a szeretetnyelvem? Gyászolom-e még a korábbi kapcsolataimat?

2 Napos Tanfolyam

Önértékelés

Milyen értékeim és személyes motivációim vannak? Miért nem tudok változtatni magamon? Hogyan akadályoznak a hiedelmeim? Milyen korlátozó, hétköznapi és önértékelési hiedelmeim vannak? Belső Gyermek és Megbocsátás.

1 Napos Tanfolyam

Business

Milyen az üzlethez való hozzállásom? Milyen szükségleteim, értékeim, motivációim vannak? Miért nem tudok változtatni? Milyen a pénzzel való kapcsolatom? Életstílus prioritások,  6 kalap, Cégterületek

2 Napos Tanfolyam

Hiedelmek

Hogyan akadályoznak a hiedelmek az életedben? Vannak-e hiedelmei a hiedelmeimnek?Milyen hétköznapi, születési, önértékelési, egészség és pénzügyi hiedelmem van? Hol blokkolnak ezek az életutamban? Miért nem változtatok?

1 Napos Tanfolyam

Jóllét

Oknyomozás, avagy : Miért történik ez velem? , Hol okoz blokkot? Milyen félelmeim vannak? Milyen gondolatokkal betegítem magam? Blokkoltak-e a csakráim és a meridiánjaim? Milyen színekre van szükségem? Mi szükséges a Jóllétemhez?

2 Napos Tanfolyam

Környezet

Milyen tényezők hatnak rám a környezetemben? Érvényesül-e a Feng Shui hatása? Melyik terület rendelkezik kevés, esetleg túl sok energiával? Hogyan hatnak rám az Elemek, milyen kiegyensúlyozatlanságot okozhatnak az életemben?

1 Napos Tanfolyam

SSC Kártya

52 Lapból álló kártyacsomag használatának elsajátítása. Speciális kártyák, melyek szimbólumokkal, megerősítő mondatokkal és csodás színekkel segítik emelni a rezgésedet, hogy energetikai szinten jobban érezd magad.

1 Napos Tanfolyam

Bemutató Webinárium

Kíváncsi vagy hogyan működik a SzuperTudatos Önfejlesztés™ rendszere, milyen egyszerű a használata? Milyen táblázatokból áll és azokat, hogyan tudod használni a mindennapok során? Megnéznéd mennyire zseniálisan működik az iPad alkalmazás?

Ne késlekedj jelentkezni!

 

Nagyon tetszik a lehetőség, minden Modulra szükségem van!

Szeretnéd elsajátítani a teljes rendszer működését? Időt és Pénzt szeretnél megtakarítani?  Szeretnél az SCC közösség  tagja lenni? Gondolkodsz azon, hogy Te is Mentorrá válj? Használnád a SzuperTudatos Önfejlesztés™ rendszerét a mindennapi munkád során, kiegészítenéd vele a szolgáltatásod?

Sok év tanácsadói tapasztalata  és számos módszer kipróbálása, alkalmazása után Neked is szeretettel ajánlom figyelmedbe a SzuperTudatos Önfejlesztés™  Intuitív coaching rendszer megismerését.

A  SzuperTudatos Önfejlesztés™  az egyik  legprofibb és legátfogóbb módszer, hogy segítséget kérj akár magadtól, akár egy képesített Mentortól, hogy megoldást találj a problémáidra. Ne késlekedj, jelentkezz mielőbb a Szuperintenzív Tanfolyamra, igazán szeretni fogod! Kiváló módszer azoknak, akik nem a véletlenekre bízzák életük alakulását.

Következő webináriumi tanfolyam időpontja: 2019. November 25 – December 05.

Szeretettel várlak, vadonatúj táblázatokkal! 

További részletek a jelentkezési linken! 

ELÉRHETŐSÉGEIM:

Tel: +36-30-897-7757

E-mail: hello@szupertudatos.hu

KÖVESS A FACEBOOKON IS !